Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arată Gal Gadot, Femeia Fantastică, fără pic de machiaj și editări. Imaginile care au surprins internetul

Continuarea ”Wonder Woman” va ajunge curând în cinematografe, iar frumoasa Gal Gadot și-a luat ceva timp pentru a se relaxa după munca depusă.

Gal Gadot poartă o rochie lejeră, pe care a ridicat-o, cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate.

Hepta.ro

Gadot și-a petrecut timpul la piscină, alături de o băutură și persoanele dragi. Asta se poate observa din imaginea postată de vedetă pe Instagram.

”Calmul de dinaintea furtunii”, a scris Gal Gadot la descrierea fotografiei în care apare complet nemachiată, în timp ce stă întinsă pe canapea.

Actrița poartă o rochie lejeră, pe care a ridicat-o, cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate.

Lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre Gal Gadot

Cunoscută pentru rolul ei din ”Femeia Fantastică”, Gal Gadot a fost prezentă ani de zile în emisiuni TV și filme. Ea este, de asemenea, model și adept al artelor marțiale.

În ciuda succesului său, Gadot tinde să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și există o mulțime de lucruri fascinante pe care s-ar putea să nu le știi despre ea și trecutul său.

De exemplu, în 2004, Gadot a fost încoronată ”Miss Israel”.

”Aveam 18 ani, tocmai absolvisem liceul și aveam ceva timp până la înscrierea în armată. Mama mi-a spus: 'Hei, de ce nu-ți trimit fotografia'. Am intrat și nu am simțit că voi câștiga, apoi am făcut-o și m-am speriat.”, a declarat ea.

Nu a fost atrasă iremediabil de modeling, așa că s-a orientat către Drept. ”Dacă lucrurile ar fi mers conform planurilor mele, aș fi fost avocat. Nu am visat niciodată să ajung actriță.”,spunea Gal în 2016.

Recomandari