Cum arată Gal Gadot, Femeia Fantastică, fără pic de machiaj și editări. Imaginile care au surprins internetul

Continuarea ”Wonder Woman” va ajunge curând în cinematografe, iar frumoasa Gal Gadot și-a luat ceva timp pentru a se relaxa după munca depusă.

Gal Gadot poartă o rochie lejeră, pe care a ridicat-o, cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate.

Hepta.ro

Gadot și-a petrecut timpul la piscină, alături de o băutură și persoanele dragi. Asta se poate observa din imaginea postată de vedetă pe Instagram.

”Calmul de dinaintea furtunii”, a scris Gal Gadot la descrierea fotografiei în care apare complet nemachiată, în timp ce stă întinsă pe canapea.

Actrița poartă o rochie lejeră, pe care a ridicat-o, cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate.

Lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre Gal Gadot

Cunoscută pentru rolul ei din ”Femeia Fantastică”, Gal Gadot a fost prezentă ani de zile în emisiuni TV și filme. Ea este, de asemenea, model și adept al artelor marțiale.

În ciuda succesului său, Gadot tinde să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și există o mulțime de lucruri fascinante pe care s-ar putea să nu le știi despre ea și trecutul său.

De exemplu, în 2004, Gadot a fost încoronată ”Miss Israel”.

”Aveam 18 ani, tocmai absolvisem liceul și aveam ceva timp până la înscrierea în armată. Mama mi-a spus: 'Hei, de ce nu-ți trimit fotografia'. Am intrat și nu am simțit că voi câștiga, apoi am făcut-o și m-am speriat.”, a declarat ea.

Nu a fost atrasă iremediabil de modeling, așa că s-a orientat către Drept. ”Dacă lucrurile ar fi mers conform planurilor mele, aș fi fost avocat. Nu am visat niciodată să ajung actriță.”,spunea Gal în 2016.

Ultimele știri