Cum arată în bikini fiica lui Eminem. Cu ce poză a stârnit reacții în online Hailie Jade

Fiica mijlocie a lui Eminem a atras atenția tuturor internauților cu ultima fotografie publicată în mediul online. Hailie Jade Mathers a primit mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali, după ce a publicat o fotografie în lenjerie intimă.

Hailie Jade a publicat o fotografie din mașină, pe o vreme mohorâtă.

Instagram

Deși Eminem are trei copii, toate fete, doar uneia îi este tată biologic. Rapperul a ales să adopte două fete pentru a le oferi suport financiar, dat fiind faptul ca ambele proveneau din medii toxice și cu un statut social precar. Iată că Hailie Jade este singura fiică a artistului care îi împărtășește în totalitate ADN-ul.

Este cunoscut faptul că multe dintre piesele lansate de rapper sunt inspirate de fiica lui Hailie, semn că iubirea pentru fiica lui este fără limite.

Fiica lui Eminem, în lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Hailie a publicat o fotografie în care este îmbrăcată sumar, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Aceasta este îmbrăcată doar în bikini și sutien de culoare albă, iar aprecierile și mesajele din dreptul imaginii nu au încetat să apară.

Descrierea fotografiei este una pozitivă: „Pregătită pentru zilele de vară”, a scris ea în dreptul imaginii din oglindă.

Hailie are un trup de invidiat, iar aprecierile nu au încetat să apară. În vârstă de 25 de ani, Hailie este un adevărat influencer pe rețelele de socializare, unde a strâns peste 2 milioane de fani numai pe Instagram.

Hailie și Eminem au o relație foarte bună, rapperul mândrindu-se în orice moment cu ea. Cei doi se înțeleg de minune și păstrează legătura de familie cât mai puternică.

Acesa anu a fost primul moment în care fiica lui Eminem publică astfel de fotografii, iar multe dintre ele au adunat sute de mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Eminem a lansat o piesă pentru Hailie

În 2001, Eminem a lansat o piesă cu un videoclip al cărui protagonistă a fost chiar fiica lui, Hailie, pe vremea când era doar un bebeluș.

„Copila mea micuță continuă să crească. O văd cu mândrie cum se face mare”, sunt câteva dintre versurile pe care le cântă Eminem în piesă lansată pentru fiica sa, Hailie. Chiar pe aceeași melodie, Eminem a înregistrat-o pe Hailie cântând, pe vremea în care era doar un copil mic.

Ultimele știri