Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Cum arăta ispita Bianca Pop înainte să se tuneze, în urmă cu opt ani! Era cu totul alt om

SBianca Pop este una dintre cele mai controversate ispite de la emisiunea „Insula iubirii” și toți o știu mai ales pentru formele sexy! Cum arăta bruneta, înainte de numeroasele operații estetice?

Cum arăta ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, înainte de operațiile estetice

De curând, fosta ispită de la „Insula iubirii a devenit protagosnita unui scandal ce a zguduit lumea showbizului. Pentru cei care nu își amintesc, ispita Bianca Pop a fost pozată într-o ținută sexy, în compania fostului fotbalist Marian Aliuță.

Cum arăta ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, înainte de operațiile estetice

Deși este căsătorit de ani buni, Marian Aliuță a fost surprins cum se sărută pătimaș cu focoasa brunetă. Fotografiile realizate de paparazzi au ajuns rapid în presă și au stârnit o adevărată controversă.

Apoi, Bianca Pop a continuat să fie în atenția presei tabloide după ce a dezvăluit că este profund îndurerată de moartea interlopului Emi Pian (Florin Mototolea).

citește și: S-a dezbrăcat într-un InstaStory! Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii i-a surprins pe fani

În plus, ispita de la „Insula iubirii”, care a recurs recent la noi operații estetice, a dezvăluit că s-a dus deghizată la înmormântarea acestuia, pentru a preveni un scandal.

Cum arăta ispita Bianca Pop înainte să se tuneze, în urmă cu opt ani! Era cu totul alt om

Cum arăta ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, înainte de operațiile estetice (sursa foto: Spynews)

Totuși, Bianca Pop a fost amenințată cu moartea și i s-a făcut rău, având chiar nevoie să fie transportată cu ambulanța la spital.

citește și: Bianca Pop, fosta ispită de la "Insula Iubirii", amenințată cu moartea la priveghiul lui Emi Pian! Tânăra a ajuns la spital

Frumoasă și cu forme apetisante, Bianca Pop face senzație de fiecare dată când postează fotografii pe pagina sa de Instagram. Pozele sale adună instant mii de Like-uri, semn că bruneta sexy are fani peste tot.

Totuși, puțini sunt cei care știu cum arăta Bianca Pop în urmă cu opt ani, înainte să recurgă la numeroase intervenții estetice pentru a obține fizicul dorit.

Urmărește fotografiile din galeria foto de mai sus ca să vezi cum arăta Bianca Pop înainte de operații estetice.

Recomandari