Cum arată la 47 de ani actrița din "Betty cea urâtă". Ana Maria Orozco e de nerecunoscut | Foto

Ana Maria Orozco, faimoasa actriță din telenovela "Betty cea urâtă" arată formidabil.

Cum arată la 47 de ani actrița din "Betty cea urâtă". Ana Maria Orozco e de nerecunoscut | Foto

profimedia

Ana Maria Orozco a devenit cunoscută datorită rolului din Betty cea urâtă, o telenovela filmată în anii 2000 care a fost extrem de populară în toată lumea, inclusiv în România. S-au făcut glume și s-au născut pasiuni, totul în jurul unui personaj faimos pentru urâțenia sa.

Ana Maria Orozco și-a schimbat complet aspectul fizic și s-a transformat într-o femeie extrem de urâtă în serialul „Betty cea urâtă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Dar ea nu este deloc urâtă ci, dimpotrivă, la 47 de ani, are o siluetă de invidiat și un chip lipsit de riduri. Iată imagini recente cu actrița, postate pe retelele de socializare!

Cum a debutat în lumea actoriei

Ana Maria Orozco s-a născut în Bogota, Columbia, ca fiică a actorului Luis Fernando Orozco și a vocii de la radio Carmenza Aristizábal. Ea mai are două surori mai mici. În 1999, Ana Maria s-a căsătorit cu Julian Arango, dar, din nefericire, dragostea lor nu a durat prea mult și au divorțat 10 luni mai târziu.

Din 2005 până în 2012, frumoasa Ana a fost căsătorită cu muzicianul Martín Quaglia, iar împreună au două fiice, Mia și Lucrecia.

Ea și-a făcut debutul în lumea actoriei în 1973, pe când era încă o copilă, alături de tatăl ei, în La envidia. Unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale, pe lângă cel din Betty cea urâtă, a fost cel de secretară în Perro Amor, în 1998. În 2020, frumoasa actriță lucra pentru filmul Perdida, una a primit rolul Malenei.

Ajunsă la 47 de ani, actriţa nu mai aminteşte deloc de personajul din „Betty cea urâtă“ şi reuşeşte să atragă toate privirile la fiecare apariţie.

Pe reţelele de socializare, ea postează inclusiv fotografii super sexy, prin care îşi pune în evidenţă senzualitatea, formele şi frumuseţea, demonstrându-le tuturor că este foarte încrezătoare în propria persoană.

După telenovela "Betty cea urâtă"

Pentru prestaţia ei în acest serial, Ana Maria Orozco a primit Premiul Eca pentru cea mai populară femeie a anului 2001 şi premiul pentru „cea mai bună actriţă a anului”, oferit în cadrul galei INTE Awards 2002.

Sursă: tvhappy.ro

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri