Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă izbitor! | Foto

Mirela Vaida, prezentatorea emisiunii "Acces Direct", le-a făcut o nouă surpriză fanilor săi de pe Facebook. Vedeta le-a prezentat-o pe mama sa, învățătoare de profesie, căreia îi seamănă leit și de care este extrem de mândră.

Mirela Vaida

Mirela Vaida se poate declara un om norocos. Vedeta are tot ceea ce îşi poate dori de la viaţă. Un soţ iubitor, trei copii sănătoşi şi susţinere necondiţionată din partea părinţilor şi a socrilor.

Mirela Vaida are o relaţie frumoasă atât cu cei care i-au dat viaţă, cât şi cu părinţii soţului său, mai ales că fiecare o ajută şi o sprijină cum poate mai bine.

Pericol pentru cardiaci! Loredana Chivu, în cel mai mic bikini al ei de până acum! Blonda a lăsat totul la vedere

Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă izbitor! | Foto

Dacă fanii sunt familiarizați cu chipurile copiilor și cu soțul Mirelei Vaida din presă și de pe conturile de socializare, nu același lucru se poate spune și despre mama vedetei.

Recent, Mirela le-a prezentat-o fanilor pe mama ei, postând pe contul ei de socializare o fotografie cu cea care i-a dat viață. Fanii au fost impresionați de asemănarea dintre mamă și fiică și le-au complimentat pe amândouă.

Fanii le-au confundat pe cele două!

Fanii Mirelei au fost impresionați nu numai de frumusețea mamei sale, ci și de faptul că cele două seamănă izbitor.

"Ce bine semănati, păreti surori, nu mama si fiica, felicitări pt o mama tânăra și frumoasă!!!", "Semănați ca două picături de apa. Zici că sunteți surori.", "Ca doua picaturi de apa", "Doua moldovence frumoase foc. Parca sunteți surori!", , sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fanii vedetei.

Interzis minorilor! Cum a apărut Daniela Crudu, pe plaja din Mamaia!! Reacția de milioane a unui turist

Recomandari