Cum arată Melinda Gărdescu, soția lui Puya. Femeia care l-a cucerit pe artist este o prezență discretă

Pe numele său real Dragoș Gărdescu, Puya are o căsnicie frumoasă alături de cea care l-a cucerit încă din anul 2006.

Puya se mândrește cu o soție superbă

Instagram

Puya și Melinda s-au cunoscut în anul 2006, când bruneta termina clasa a XII-a. Cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în anul 2011. Soția artistului este o prezență discretă în spațiul public, însă uneori rapper-ul publică imagini în care apare alături de soția lui.

În una dintre fotografiile în care apar împreună, Puya și Melinda zâmbesc cu gura până la urechi. Fanii au putut observa cât este de frumoasă femeia care i-a dăruit 3 copii artistului, despre care oamenii consideră că e tipul de „băiat rău”, judecând după muzica pe care o cântă. Însă, în viața personală este un familist convins.

Puya și Melinda au împreună trei copii pe nume Iuliana, Melisa și Alexandru. În trecut, Puya mărturisea că familia ocupă un loc important în viața lui.

Citește și: Puya, schimbat total! Dezvăluiri intime! „Sfătuiesc pe toată lumea să facă asta”

Puya, un familist convins

„Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia. Atunci când încep să vorbească, este nevoie și decât să ți-i crească altcineva, gen bonă. Până la un an și până când încep ei să vorbească, tatăl nu are prea mult lucru de făcut. Adică, să schimbe scutecul, eu nu știu. După ce încep să vorbească, e altceva”, spunea Puya acum câțiva ani, la Antena Stars.

Puya a mărturisit în repetate rânduri că soția lui este un sprijin important pentur el:

La nunta mea, când preotul ţinea predica, a zis la un moment dat: „bărbatul să îi fie cap femeii”. Doar că am auzit o babă din spate şoptind: „Şi femeia gâtul”. mare dreptate avea”, spunea Puya pe blogul său, acum câțiva ani, potrivit Libertatea.

Cariera lui Puya

Puya este artist de hip-hop din anul 1994. Primul lui album lansat alături de trupa care l-a consacrat, „La Familia”, a fost în 1997 și s-a numit „Băieți de cartier”. Puya a semnat primul său contract cu o casă de discuri la frageda vârstă de 17 ani.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

În 2009 a câștigat un process cu trupa BUG Mafia, pent utilizarea numelui de „La Familia”.

În 2012, cariera lui Puya a luat amploare, lansând piesa „Maidanez”, împreună cu Doddy, Mahia, Posset și Alex Velea.

În 2014, Puya a lansat piesa „Strigă”, împreună cu Inna, melodie care a fost recunoscută pe plan internațional.

Pe lângă muzică, Puya a fost implicat și în acțiuni cu impact social, în 2007 înființând ONG-ul Agenția Spartacus, care avea ca obiectiv apărarea apărarea drepturilor deținuților și combaterea consumului de droguri. Pe vremea aceea, Puya merge în liceele din țară pentru a milita împotriva drogurilor.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri