Cum arată Monica, sora ”geamănă” a lui Penelope Cruz. Puțini știu că a ținut locul actriței când aceasta era gravidă

Monica și Penelope Cruz s-au născut la doar 3 ani distanță, dar asemănătoarea lor izbitoare a ”umplut” acest gol, făcându-le să arate ca niște gemeni identici.

Monica și Penelope Cruz s-au născut la doar 3 ani distanță, dar asemănătoarea lor este izbitoare

Profimediaimages.ro & Hepta.ro

Sora mai mică, Monica, este și ea actriță, dar mai puțin populară în rândul publicului pentru că aparițiile ei au fost, în cea mai mare parte, de scurtă durată. Puțini știu că, în perioada când Penelope a fost însărcinată, în locul ei, mergea la filmări ”geamăna” sa.

S-a întâmplat în cazul peliculei ”Caribbean: On Stranger Tides”, când Monica se ocupa de cadrele din depărtare, în timp ce sora sa făcea prim-planurile.

Citește și: O tânără a cheltuit 15.000 de lire sterline pe operații estetice ca să semene cu o actriță celebră: ”Nu voi avea liniște până când nu voi arăta exact ca Penelope Cruz!”

Dincolo de actorie, Monica s-a făcut remarcată datorită abilităților sale de canto și dans. Ea chiar are propriul studio de dans la Madrid, unde practică balentul tradițional și flamenco.

Asemănare uimitoare între Penelope și Monica Cruz

Majoritatea fanilor sunt de părere că este aproape înfricoșător să le privești pe Penelope și Monica Cruz. Acestea au moștenit aceeași culoare a ochilor și părului, dar și multe alte trăsături fizice, care îi fac pe mulți să se gândească că sunt o pereche veritabilă de gemeni identici.

Dincolo de look-ul lor, cele două au și interese asemănătoare. Au lucrat împreună la aceleași proiecte, dar în scene diferite, având în vedere diferența de notorietate dintre ele.

Verifică GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Monica Cruz.

De asemenea, ambele sunt mame și au fost însărcinate în același timp. Când Penelope se pregătea să aducă pe lume al doilea său copil cu Javier Bardem, Monica afla că poartă în pântec o fetiță mult dorită.

Detaliul inedit despre fiica Monicăi Cruz

La acel moment, Monica lua decizia de a anunța că a apelat la un donator anonim pentru a își îndeplini visul de a avea o familie. Își motiva gestul spunând că, în acest fel, evită întrebările inevitabile despre identitatea tatălui.

Citește și: Tom Cruise, reacții furioase la filmările pentru „Mission: Impossible 7”! „Dacă mai văd asta ați plecat!”

Monica dezvăluia că s-a „izolat” în primele luni de sarcină pentru a „evita, mai presus de toate, să se vorbească despre posibili tați sau despre posibilii candidați (pentru tată)”. Ea adăuga că se simte „neliniștită” ascunzând modul cum a fost conceput bebelușul, crezând că acest lucru ar contribui la transformarea subiectului în tabu.

Verifică GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Monica Cruz. Pe Penelope o poți revedea în această seară, pe Antena 1, de la ora 21:45 în pelicula Crima din Orient Express. Mai multe detalii despre program >>> https://a1.ro/program-tv

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri