Cum arată Natalia Mateuț într-un body din plasă. Prezentatoarea TV a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: "Ce frumos"

Natalia Matețu face furori cu pozele sale din vacanța în Zanzibar, iar ținutele sale provocatoare pun publicul masculin pe jar.

Natalia Matețu face furori cu pozele sale din vacanța în Zanzibar, iar ținutele sale provocatoare pun publicul masculin pe jar

Instagram

Natalia Mateuț s-a bucurat din plin de o vacanță exotică în Zanzibar, însă nu a uitat și de cei 104 urmăritori de pe Instagram, pe care i-a încântat cu cele mai incendiare ipostaze și cu ținute extrem de sexi.

La cei 31 de ani, prezentatoarea de la Antena Stars se mândrește cu un trup de zeiță și cu cele mai apetisante forme, lucru evident din toate postările sale în costum de baie, iar recent a surprins publicul cu un body ispititor din plasă.

Cum arată Natalia Mateuț într-un body din plasă

Natalia Mateuț trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta se bucură de nisipul auriu și de cele mai strălucitoare raze ale soarelui din Zanzibar, iar vacanță se pare că îi priește.

Citește și: Cum arată corpul Nataliei Mateuț într-o pereche de bikini minusculi. În ce ipostaze provocatoare s-a lăsat fotografiată

Frumoasa șatenă a îmbrăcat cele mai provocatoare piese vestimentare și s-a lăsat fotografiată în inima junglei. Look-ul ei de amazoană a atras imediat toată atenția internauților, iar body-ul din plasă a lăsat la vedere cele mai splendide părți ale corpului.

Body-ul din plasă și fusta mini i-a pus într-o lumină bună calitățile fizice, mai ales talia de viespe, picioarele subțiri și bustul foarte generos. Natalia Mateuț a strălucit la figurat în ochii fanilor săi și a primit o mulțime de reacții pozitive.

Vedeta a apelat și la câteva bijuterii care i-au completat ținuta perfect și i-au oferitun strop de senzualitate. Și peisajul verde a jucat un rol foarte important în poza sa.

Imaginea sa a strâns mai bine de 4 mii de aprecieri, iar mesajele fanilor au început imediat să apară.

Citește și: Tzanca Uraganu i-a furat un sărut în direct Nataliei Mateuț, prezentatoarea TV. Camerele au surprins totul | Video

Urmăritorii au ținut neapărat să îi mărturiseseacă că postarea i-a surprins și că este posesoarea unui corp perfect.

"Ce frumos ❤️❤️🔥🔥😍" sau "Superbă ca întotdeauna!😘😘😘", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi facă complimente și să îi transmită laude pentru aspectul ei fizic.

Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușa

La începutul lunii aprilie, prezentatoarea de la Antena Stars a avut parte de un eveniment neașteptat. Natalia Mateuț a dat o mică petrecere în pandemie, iar vecinii au chemat poliția la ușa ei, însă autoritățile au constatat faptul că nu este o problemă, fiind doar o petrecere cu trei persoane.

"Poliția a venit. Ne-am salutat și au plecat. (...) Ori de câte ori vreau să fac o mică chermeză, e mult spus, chiar n-am făcut nicio adunare generală pe acasă, le scriu mesaj. Sunt anumiți vecini din bloc care trebuie anunțați. Îți dai seama, e bloc mic și nu pot să-i deranjez, evident", a spus Natalia Mateuț la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, șatena a intrat în câteva detalii și despre viața ei amoroasă: "Există cineva în viața mea, nu sunt singură. Ar fi și păcat! Dar prefer să nu mă mai afișez".

Ultimele știri