Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arată Neytiri din Avatar după două nașteri. Zoe Saldana, într-un costum de baie roz

Actrița care a interpretat-o pe Neytiri din Avatar are un corp de invidiat, chiar și la 42 de ani.

Cum arată Neytiri din Avatar în costum de baie, după două nașteri

profimedia

Zoe Saldana, frumoasa actriță de culoare de la Hollywood care a devenit cunoscută pentru rolul său din filmul Avatar, a pozat în costum de baie pentru fanii ei de pe Instagram. Zoe, la vârsta de 42 de ani, are deja trei copii, deși corpul ei este unul de adolescentă.

Zoe Saldana și soțul său, Marco Perego au împreună pe gemenii Bowie și Cy, în vârstă de 5 ani, și pe Zen, în vârstă de 3 ani.

Fumoasa Zoe, după ce a debutat în Avatar, a jucat și în block-buster-ul Guardians of The Galaxy, făcând parte din universul Marvel. De asemenea, Zoe a jucat și în Star Trek, devenind rapid preferat fanilor de filme SF.

Zoe Saldana și soțul ei

Zoe Saldana, în costum de baie roz

Ea a postat pe contul său de Instagram o fotografie într-un costum de baie roz, care îi pune în valoare silueta suplă. În descrierea pozei, Zoe a spus că nu e întâmplătoare alegerea unui costum de baie roz. Roz este culoare celor care luptă împotriva cancerului de sân, iar luna octombrie este cunoscută ca fiind luna pentru conștientizarea luptei contra cancerului de sân.

Nu este singura vedetă de la Hollywood care a făcut o astfel de postare. Dakota Fanning, Katy Perry și Kate Hudson s-au fotografiat și ele purtând ținute roz pentru aceeași cauză.

Recomandari