Brad Pitt s-a afișat cu noua iubită, la mai bine de un an de la divorțul de Angelina Jolie. Cum arată tânăra de 27 de ani

Brad Pitt are o nouă iubită, o tânără de doar 27 de ani, care pare să-i fi luat locul Angelinei Jolie încă din primele luni de la despărțire. Pentru prima dată, cei doi au fost surprinși împreună, în timp ce urcat într-un avion privat, având drept destinație sudul Franței.

Brad Pitt s-a afișat cu noua iubită, la mai bine de un an de la divorțul de Angelina Jolie

Hepta

Actorul Brad Pitt are 56 de ani și după un divorț un scandal de Angelina Jolie, aflat încă în curs, pare să se fi refugiat în brațele unui model de origine germană. Noua femeie din viața lui Pitt este Nicole Poturalski și este mai tânără cu 19 ani decât el.

Cei doi au fost surprinși recent în Franța urcând într-un avion privat care i-a dus în zonele turistice din sudul țării. Potrivit AFP, ambii au aterizat pe aeroportul din Paris, el din SUA, ea din Germania, țara natală. Brad Pitt și Nicole au plecat împreună, fiind fotografiați de paparazzi.

Brad Pitt s-a afișat cu noua iubită, la mai bine de un an de la divorțul de Angelina Jolie. Cum arată tânăra de 27 de ani

*Foto: Profimedia Images

„Au fost văzuți urcând într-o mașină cu șofer care i-a dus la următorul lor zbor”, a spus un martor pentru etonline.com.

Destinația a fost sudul Franței, acolo unde avionul privat a atetizat, cei doi fiind preluați de o mașină.

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt, după divorțul de Angelia Jolie

Nicole Poturalski, pe numele său, are 27 de ani, este originară din Germania și este cunoscută drept Nico Mary, de profesie model. Recent, aceasta a pozat pentru coperta revistei Elle Germania, ce va apărea în luna septembrie.

Ultimele știri