Cum arată "palatul" de la Timișoara în care locuiesc Armin Nicoară și celebrul său tată, Petrică Nicoară

Sunt celebri şi strălucesc în lumina reflectoarelor, iar toată lumea îi îndrăgește. Regii saxofonului, Petrică şi Armin Nicoară, au un "palat la Timişoara. O casă cu etaj şi mansardă, cu piscină şi cu un grătar mare în jurul căruia se strâng familia şi prietenii.

Armin Nicoară

Instagram/ Armin Nicoară

Tânărul în vârstă de 25 de ani este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. Acesta a îmbrățișat încă de mic cariera muzicală și a demonstrat că munca și pasiunea au fost motorul succesului său.

Armin Nicoară este un celebru saxofonist care a ajuns la inima a milioane de români datorită măiestriei talentului său. Băiatul a devenit unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România, el având colaborări cu diverși interpreți celebri.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican, apariție imperială în ținute sofisticate. Cei doi "s-au brodat" în pietre și au strălucit

Acesta s-a remarcat datorită talentului său, moștenire de familie. În urmă cu ceva timp, Armin Nicoară și tatăl său Petrică Nicoară și-au deschis ușa casi și au primit echipa Acces Direct în vizită.

În "palatul" lor din Timișoara, aceștia "ascund" obiecte valoroase în camere superbe, luxoase, iar cea mai mare este a fiului! În colţul de Rai familia Nicoară pare că sfinţeste locul. De asemenea, Armin Nicoară a prezentat în videoclip și ce costum asemănător cu al lui Michael Jackson are.

Armin Nicoară își va pune viața pe tavă în emisunea TV Chef de viaţă, din 2 august

Începând din 2 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19:00, telespectatorii vor putea urmări cel mai nou reality show Antena Stars, Chef de viaţă.

Armin şi Claudia, ce îi are în prim plan pe renumitul saxofonist Armin Nicoară şi pe iubita lui, Claudia. Alături de aceştia, telespectatorii îi vor putea urmări pe părinţii lui Armin, celebrul instrumentist Petrică Nicoară şi pe soţia acestuia, pe fratele lui Armin, Armando, dar şi pe părinţii Claudiei.

Ce înseamnă viaţa de artist, cu bune şi rele, cu renunţări, pierderi, frustrări, dar şi cu multă bucurie, muzică, prieteni şi o familie care îl susţine, aşa îşi doreşte Armin Nicoară să fie cunoscut publicului. “Propunerea Antena Stars de a avea propriul meu show m-a onorat. Sunt foarte recunoscător şi deopotrivă nerăbdător să treceţi pragul casei noastre şi să ne cunoaşteţi aşa cum suntem noi!”, a declarat Armin Nicoară.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Astfel, începând din 2 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19:00, telespectatorii le vor putea fi alături Claudiei şi lui Armin la fiecare pas, totul fiind filmat de către echipa Antena Stars. Vor putea surprinde astfel zile obişnuite din viaţa artiştilor şi îi vor putea vedea pe protagonişti în ipostaze mai puţin cunoscute. În spatele uşilor închise, în cadrul primelor episoade Chef de viaţă. Armin şi Claudia aceştia vor putea urmări cum evoluează relaţia dintre Claudia şi Armin, cum arată o petrecere în cadrul familiei Nicoară, ce conflicte există între ei şi totodată vor putea afla controversata poveste a bijuteriei în valoare de aproape 20.000 de euro.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri