Cum arată Priscilla Presley la 76 de ani. Operațiile estetice i-au schimbat înfățișarea

Priscilla Presley, văduva regretatului Elvis Presley, a împlinit în urmă cu puțin timp 76 de ani, iar femeia care cândva era una dintre cele mai frumoase din lume, arată acum total schimbată.

Complet tranformată acum, Priscilla arată diferit, mai mult din cauza operațiilor estetice decât din cauza anilor care au trecut peste ea.

Profimedia

Complet tranformată acum, Priscilla arată diferit, mai mult din cauza operațiilor estetice decât din cauza anilor care au trecut peste ea.

Ce operații estetice are Priscilla Presley

De-a lungul timpului, fanii au observat că fizionomia actriței s-a schimbat foarte mult și au crezut că motivul principal este faptul că Priscilla are numeroase operații estetice.

Din dorința de a-și menține chipul tânăr și de a-și întârzia apariția ridurilor adânci, Priscilla a apelat la injecții cu fillere și Botox. De asemenea, există speculații conform cărora văduva lui Elvis Presley a apelat și la un facelift.

Dr. Vartan Mardirossian a explicat că, analizând mai multe fotografii și video-uri cu Priscilla Presley, și-a dat seama că aceasta nu și-a făcut implanturi în zona pomeților, potrivit Closer.

Același doctor a mai spus că e posibil ca actrița să fi apelat și la o rinoplastie pentru că și forma nasului ei arată diferit față de cum era aceasta în tinerețe.

Citește și: Elvis și Priscilla Presley, detalii neștiute despre nuntă! Și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii ce a durat OPT minute, iar liderii mafiei au fost prezenți

În prezent, la vârsta de 76 de ani, arată mult mai tânără decât o spun anii, iar Priscilla va rămâne întotdeauna faimoasă pentru rolul ei din serialul ''Dallas'', dar și pentru faptul că a fost marea iubire a lui Elvis Presley.

Drama actriței Priscilla Presley

În urmă cu 3 ani, Priscilla a decis să vorbească deschis despre operațiile estetice pe care le are și a declarat că a primit injecții cu Botox de la un medic care nu avea licență. Repercursiunile au fost grave pentru că Priscilla s-a confruntat cu dureri teribile, paralizie a feței și gâlme din cauza serului distribuit inegal.

Se pare că Priscilla a fost victima doctorului Serrano, cunoscut pentru practicile sale cu efecte grave care au afectat mai multe vedete dintre cele care au apelat la servicile sale.

Cariera de succes a Priscillei Presley

Priscilla a fost căsătorită cu Elvis Presley între anii 1967-1973. După moartea acestuia, şi-a continuat cariera de actriţă şi a intrat în afaceri.

Citește și: Cum a murit, de fapt, Elvis Presley. La 41 de ani de la dispariția artistului, Priscilla a recunoscut public: "Am găsit două bilete"

Și-a petrecut copilăria la Austin, Texas, unde a urmat Del Valley Junior High School. Și-a terminat studiile universitare în 1963, iar în 1967 s-a căsătorit cu Elvis Presley, pe care-l cunoscuse la Wiesbaden, în Germania, când avea doar 15 ani. Mariajul lor a durat șase ani și împreună au avut o fiică, Lisa Marie, potrivit imdb.com.

După moartea artistului, Priscilla a rămas moștenitoarea unei averi imense, precum și a locuinței Graceland din Memphis. În anul 1982, a transformat această locuință în muzeu, atrăgând vizitatori din întreaga lume, potrivit agerpres.ro.

Ambițioasă și puternică, apărată de un nume inconfundabil, actrița nu a renunțat la carieră, acceptând numeroase roluri în seriale de televiziune la ABC și NBC. De asemenea, a filmat pentru celebrul serial ''Dallas'', în rolul Jennei Wade, pe care l-a interpretat timp de cinci ani (1983-1988).

Ultimele știri