Cum arată Ralph Macchio la 59 de ani. Starul din Karate Kid nu-și arată vârsta, ba chiar ar putea fi confundat cu un puștan

Actorul Ralph Macchio are 59 de ani, dar arată mai tânăr decât vârsta din buletin. Starul din „Karate Kid” spune că genele sunt „de vină” pentru tenul său fără riduri.

Cum arată la 59 de ani pustiul care făcea furori în Karate Kid. Starul nu-și arată vârsta, ba chiar ar putea fi confundat cu un puștan

Profimedia

Are 59 de ani, dar arată cu mult mai tânăr. Actorul Ralph Macchio spune că asta se datorează stilului de viață sănătors, dar și genelor, având în vedere că și părinții par mai tineri decât indică vârsta din buletin.

„Îmi cert părinții. Arată mult prea tineri pentru vârsta lor”, a spus în glumă actorul, pentru People.

Moștenirea genetică, explicația pentru aspectul tânăr al actorului Ralph Macchio

„Un stil de viață sănătos nu face rău nimănui, ba din contră. Dar, în plus de asta, cred că și genele și-au spus cuvântul în ceea ce privește aspectul meu.”, a declarat actorul devenit celebru în 1984, prin intermediul rolului din „Karate Kid”.

Actorul care joacă în serialul Cobra Kai de pe Netfilix, care a debutat cu sezonul 3 pe 1 ianuarie 2021, a devenit celebru încă din adolescență.

În 1984 actorul intra în atenția pubicului cu rolul adolescentului care studia arte marțiale, Daniel LaRusso. Atunci el avea vârsta de 22 de ani.

Așadar, actorul a avut mereu un aspect mai tânăr decât vârsta reală, ceea ce l-a avantajat în carieră, având în vedere că a putut juca rolul unui adolescent, deși era trecut de acea vârstă.

Aspectul lui Ralph Macchio a fost mereu mai tânăr față de vârsta din buletin

Când a jucat rolul unui student în filmul „My cousin Vinny”, actorul Ralph Macchio era deja căsătorit și urma să devină tată.

CItește și: Transformarea puștiului din Karate Kid. Cum arată acum Ralph Macchio și ce spune despre rolul care i-a schimbat viața

Actorul s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Phyllis Fierro și împreună au doi copii: Julia (născută în 1992) și Daniel (născută în 1996).

Când vine vorba despre filmul care l-a făcut celebu, actorul Ralph Macchio spune că își amintește cu cea mai mare plăcere de momentele în care juca alături de regretatul Pat Morita, mentorul său în film.

„Am fost extrem de emoționat în legatură cu ceea ce urma să spun, deci nu am făcut prea multe pregatiri. Am vorbit din inima. Mereu mi-am spus ca relația mea cu el a fost ca o magie sufletească", declara actorul în anul 2005.

În prezent, actorul a continuat poveste personajului care l-a conscrat, în cadrul serialului difuzat pe Netflix Cobra Kai.

Citește și: Motivul pentru care a acceptat Ralph Macchio să-și reia rolul din Karate Kid

„Copiii privesc acest spectacol și apoi le spun părinților că ar trebui să încerce să-l urmărească pentru că e foarte bun. Iar părinții spun: Despre ce tot vorbiți? Acesta a fost filmuul pe care l-am văzut la prima noastră întâlnire. După 36 de ani, e minunat ca părinții, bunicii și copiii să urmărească împreună același serial și să fie entuziasmați”, a spus actorul despre serialul Cobra Kai.

În 1980, actorul care s-a născut în New York a intrat în industria cinematografică, jucând în filmul „Up tge Academy. În 1982, actorul a jucat în filmele „High Powder” și „Dangerous Company”, în 1983 în „The Outsideres”, iar în 1984 a dat lovitura cu filmul „The Karate Kid”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Actorul a avut, de-a lungul timpului, numeroase roluri în filme recunoscute pe plan internațional.

Ultimele știri