Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:30X Factor

Cum arată Raluca Tănase de la Bambi în costum de baie. Vedeta nu își mai ascunde silueta

Raluca Tănase, jumătatea trupei Bambi, se află în vacanță în Dubai, unde impresionează cu aparițiile sale în costum de baie.

Raluca Tănase, jumătatea trupei Bambi, se află în vacanță în Dubai

Instagram

Posesoare a unei siluete perfecte și conștientă de atuurile fizice pe care le are, artista a ales să publice mai multe imagini neretușate.

Cum era de așteptat, fotografiile au făcut deliciul fanilor de pe rețelele de socializare.

În ultima poză postată, Raluca de la Bambi apare îmbrăcată într-un costum de baie întreg, verde, în timp ce zâmbește spre obiectivul aparatului foto.

”Wow ce frumoasă și sexi ești”, i-au scris prietenii virtuali în comentarii.

Fa pe cineva sa zambeasca azi 🥰

O postare distribuită de ralucatanaseofficial (@ralucatanaseofficial) pe

Raluca de la Bambi, imagini fără retuș pe Instagram

În urmă cu câteva zile, Raluca Tănase a urcat pe rețeaua de socializare o fotografie în care apărea, cu zâmbetul pe buze, în timp ce se bucura de apa din piscină.

Imaginea needitată era însoțită de un mesaj despre acceptare, menit să tragă un semnal de alarmă.

Citește și: Cum arată surorile Bambi nemachiate, la primele ore ale dimineții

"Nu sunt perfectă și sunt conștientă de asta. Îmi știu foarte bine calitățile, dar și muultele defecte :)))) Da... și eu am celulită, da... și eu uneori mănânc mai mult decât ar trebui, da... și eu uneori nu mă îmbrac după standardele stilistice, da... și eu uneori râd zgomotos 😁

Însă am învățat că viața nu este despre perfecțiune, despre "cum să dai bine în fața altora", ci despre ceea ce te împlinește pe tine ca om.

Deși vedem peste tot reguli pe care trebuie să le urmăm, începând cu fashion/ mâncare/ conduită... sfatul meu este să păstrezi echilibrul, pentru ca la finalul zilei tu... să fii tot tu. Fix așa cum te simți cel mai bine. Nu lăsa pe nimeni să îți spună cum trebuie să fii, este doar alegerea ta.", a scris ea.

Nu sunt perfecta si sunt constienta de asta. Imi stiu f bine calitatile dar si muultele defecte :)))) Da..si eu am celulita, da..si eu uneori mananc mai mult decat ar trebui, da..si eu uneori nu ma imbrac dupa standardele stilistice, da..si eu uneori rad zgomotos 😁 Insa am invatat ca viata nu este despre perfectiune, despre "cum sa dai bine in fata altora" ci despre ceea ce te implineste pe tine ca om. Desi vedem peste tot reguli pe care trebuie sa le urmam, incepand cu fashion/ mancare/ conduita... sfatul meu este sa pastrezi echilibrul, pentru ca la finalul zilei tu... sa fii tot tu. Fix asa cum te simti cel mai bine. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna cum trebuie sa fii, este doar alegerea ta

O postare distribuită de ralucatanaseofficial (@ralucatanaseofficial) pe

Recomandari