Antena Căutare

Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza, înainte de intervențiile estetice! Imagini de când era brunetă și cu ochelari

Una dintre cele mai sexy asistente din lumea showbizului românesc este Ramona Olaru, care ne face diminețile mai frumoase la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Totuși, puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta în urmă cu câțiva ani, înainte să devină blonda perfectă de acum!

Ramona Olaru ne face diminețile mai frumoase la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru este o adevărată bombă sexy și toți cei care o urmăresc, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani sau pe paginile sale oficiale de Instagram sau de Tik Tok.

CUM ARĂTA RAMONA OLARU ÎNAINTE SĂ DEVINĂ CELEBRĂ

Asistenta cu trup de zeiță reușește să atragă de fiecare dată privirile celor din jur și pozele sau filmările sale devin imediat virale, adunând imediat mii de like-uri, aprecieri și complimente!

citește și: Ramona Olaru, dans din buric, aproape dezbrăcată, acasă! Cum arată nearanjată, fără pic de machiaj! VIDEO

Totuși, Ramona Olaru nu a arătat așa dintotdeauna. O poză publicată de frumoasa asistentă arată princ e schimbare importantă a trecut în ultimii patru ani!

Cum arăta Ramona Olaru de la Neatza, înainte de intervențiile estetice! Imagini de când era brunetă și cu ochelari

Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină celebră

Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină celebră

Cum arăta Ramona Olaru înainte

Dar poată că și mai surprinzător este modul înc care arăta frumoasa asistentă TV în anul 2013, atunci când a concurat pentru postul de „vecină” de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

citește și: Ramona Olaru, topless la ”Neatza cu Răzvan și Dani”! Colegul ei, Dani: ”Stai cu spatele la cameră că li se face foame copiilor!

Brunetă, cu ochelari și cu mult diferită față de cum arată acum, Ramona părea o fată simplă, dar cu aceleași picioare lungi și cu aceeași energie și pofta de viață cu care o știm în prezent.

Urmărește clipul video de mai jos ca să vezi cum arăta Ramona Olaru în anul 2013, atunci când i-a întâlnit pentru prima oară pe Răzvan și pe Dani:

Cu ce se ocupă Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani! Tânăra a avut o viață demnă de un scenariu de film... Vulpița și Rafaelo, pe primul loc în top! Melodia „Sushi Maki", record de vizualizări! Piesa a avut peste 1 milion ...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x