Ce preț au rochiile de mireasă create de Bianca Drăgușanu și cât câștigă vedeta din afacere

 
+5 click pentru
galerie

Afacerea cu rochii de mireasă pe care Bianca Drăgușanu a dezvoltat-o pare să fie una profitabilă. Ce preț au cele mai apreciate rochii create de Bianca Drăgușanu și cât câștigă vedeta din afacere.

Bianca Drăgușanu este cunoscută de foarte multă lume datorită aparițiilor sale la tv, dar și în presa scrisă și online. Însă dincolo de viața mondenă, Bianca Drăgușanu a devenit un cunoscut creator de rochii de mireasă și rochii de seară, nișă pe care a creat o afacere de succes. 

Bianca Drăgușanu a devenit, în mod oficial, creator de modă atunci când și-a lansat prima să colecție, în anul 2013, intitulată „My Wish”.

La momentul respectiv, vedeta a declarat că colecția de rochii Bianca Drăgușanu este „Una din dorințele mele împlinite!”, după cum le mărturisea și atunci internauților, printr-un mesaj pe Facebook. 

Prima prezentare de modă cu rochii semnate Bianca Drăgușanu a avut atunci manechine sexy și voluptoase în prim-plan, spre bucuria domnilor care au asistat la eveniment. De când și-a văzut visul cu ochii și a început să aibă propria ei linie vestimentara, Bianca Drăgușanu a devenit și mai activă. 

În 2018, Bianca Drăgușanu a lansat a doua colecție de rochii de mireasă care s-a bucurat de un real succes. 

Prețurile rochiilor create de Bianaca Drăgușanu, magnet pentru domnișoare

Preţurile pentru rochiile de mireasă pornesc de la 800 de euro şi ajung la 1000-1200 de euro în funcţie de materialul din care sunt făcute. Potrivit presei, afacerea cu rochii a Biancăi Drăgușanu i-ar fi rotunjit veniturile acestea semnificativ. Numai în 2017, Bianca ar fi câștigat peste 100.000 de euro cu colecțiile sale de rochii de seară și rochii de mireasă. 

Vedeta a devenit, în mod oficial, creator de modă atunci când și-a lansat prima să colecție, în anul 2013. Această a purtat numele de „My Wish” si ea a fost de părere că a reprezentat „Una din dorințele mele împlinite!”, după cum le mărturisea și atunci internauților, printr-un mesaj pe Facebook. 

Bianca Drăgușanu este născută pe 16 decembrie 1983 în Petroșani, are 35 de ani și a devenit cunoscută ca urmare a relației cu omul de afaceri italian Mirco Maschino. Însă numele de Bianca Drăgușanu a devenit mediatizat abia după ce câteva imagini cu ea și Cătălin Botezatu 

De atunci, a fost supranumită „Blonda lui Bote” și a devenit una dintre cele mai comentate „dive” din showbiz-ul românesc. În martie 2010, povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat, iar Bianca Drăgușanu s-a vopsit brunetă, pentru a scăpa de apelativul „Blonda lui Bote” și s-a cuplat cu fotbalistul Adrian Cristea, de care s-a despărțit în ianuarie 2011.

Bianca Dragusanu și Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârșitul anului 2012 și s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiți timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. 

După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit, iar după separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. În prezent, aceasta are o relație cu un bărbat pe nume Alex Bodi.

Citește și: Rochii de mireasă 2019. Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodiefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe