Căutare Live

Cum arăta Sofia Richie când era mică. Imaginea care a strâns 104.000 de aprecieri

Sofia Richie și-a surprins fanii cu o fotografie din copilărie, în care ea se află în centrul atenției.

Sofia Richie și-a surprins fanii cu o fotografie din copilărie în care ea se află în centrul atenției

Getty

Sofia Richie este un fotomodel renumit și apreciat de foarte mulți oameni. Fiica celebrului muzician Lionel Richie impresionează prin aspectul său plăcut și frumoasele trăsături ale fetei.

Fotomodelul este activ în mediul online, unde publică diferite fotografii cu ea și cele mai plăcute momente din viața ei care au putut fi imortalizate.

Cum arată Sofia Richie în copilărie

Recent, Sofia Richie și-a surprins cei 6.5 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o imagine din copilărie, în care ea se afla în centru atenței. Fotomodelul a înduioșat inima fanilor, care au ținut să îi spună că este de-a dreptul drăgălașă.

Micuța Sofia era de o frumusețe rară și o adevărată apariție când era mică. Deși a trecut timpul, fotomodelul nu s-a schimbat prea mult.

Fotografia a strâns rapid 104.000 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea admiratorilor, semn că fotomodelul este o femeie apreciată și iubită de un număr mare de persoane.

"Ești o plăcintuță tare dulce!" sau "O iubesc pe Sofia mică. Erai adorabilă!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să îi mărturisească vedetei că era foarte adorbailă în copilărie, însă acest lucru nu s-a schimbat nici în prezent.

La vârsta de 22 de ani, Sofia Richie este o femeie extrem de frumoasă și curtată, însă este foarte greu de cucerit.

Sofia se bucură de un succes imens în lumea modelingului. Aceasta a colaborat cu foarte multe brand-uri cunoscute, printre care Tommy Hilfiger și Michael Kors.

În 2016, Justin Bieber și Sofia Richie au format o relație, însă s-au despărțit după o lună din cauza deciziilor pe care le-a luat artistul.

Justin Bieber a încercat să își contacteze fosta iubită, Selena Gomez, însă aceasta și-a schimbat numărul, iar eforul artisului de a vorbi cu Selena au fost în zadar și au distrus relația cu Sofia.

Denisa de la Bambi, primele imagini din vacanța exotică. Cum arată în costum de baie... Cleopatra Stratan a simțit nevoia de o schimbare în viața ei. Ce a părere a avut Edward Sanda despre decizia iubitei sal...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x