Cum arată soția lui Mark Wahlberg. Cine e frumoasa Rhea Durham și cu ce ocupă

Faimosul actor de la Hollywood Mark Wahlberg se mândrește cu o soție superbă.

Cum arată soția lui Mark Wahlberg. Cine e frumoasa Rhea Durham și cu ce ocupă

profimedia

Actorul este căsătorit cu Rhea Dunham, o frumoasă femeie cu ochii verzi care l-a făcut pe Mark să creadă în dragostea adevărată.

Povestea de dragoste dintre Mark Wahlberg și soția lui

Minunata poveste de dragoste dintre cei doi a început în 2001, iar în 2003 cei doi îndrăgostiți au devenit părinți când a venit pe lume Ella Rae, micuța lor. În 2006 s-a năcut fiul lor Michael, în 2008 a apărut în viața lor Brendan, iar în 2010, Rhea a născut-o pe Grace.

Deși au o familie numeroasă și feircită, Mark și Rhea s-au căsătorit abia în 2009. Cei doi și-au jurat iubirea într-o frumoasă ceremonie religioasă la biserica catolică din Beverly Hills la care au fost prezenți copiii lor și câțiva membrii apropiați ai familiei.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În 2008, înainte de a spune da în fața altarului, Mark declara pentru publicația The Sun: “Îi datorez foarte mult soției mele. Ea m-a ajutat să devin bărbatul care sunt astăzi și ne-a făcut viața frumoasă mie și copiilor noștri. E nevoie de femeia potrivită în viață și acel sentiment că veți fi împreună pentru mult timp. Asta e extrem de important mai ales când ai copii”.

În 2012, faimosul actor a dezvăluit că indiferent cât de ocupat este, el și soția sa își fac mereu timp pentru a ieși la întâlniri.

“În fiecare joi, ieșim după-amiaza și mergem la un film sau undeva în oraș. Apoi mergem să luăm cina și povestim. Dar chiar și când ieșim în oraș, ne place să ajungem acasă la timp pentru ora de culcare a copiilor ”, a mărturist Mark într-un interviu pentru Redbook.

În 2014, Mark și Rhea au dezvăluit secretele lor care îi fac să fie niște părinți extraordinari pentru cei 4 copii. Actorul a dezvăluit că faptul că s-a confruntat cu multe greutăți în copilărie l-a făcut să vrea să le ofere totul copiilor săi, dar nu i-a răsfățat. De asemenea, Mark spune că i-a învățat încă de mici să fie niște oameni buni, învățându-I cum să poarte în societate.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ MARK WAHLBERG ȘI SOȚIA LA PLAJĂ

Mark și Rhea sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar secretul lor este faptul că petrec timp de calitate împreună mereu, făcând lucrurile care le aduc satisfacție și bucurie.

Cine e Rhea Durham

Frumoasa Rhea Durham este mama a 4 copii minunați și un fost model de succes. Rhea este cu 7 ani mai tânără decât Mark și împreună formează un cuplu de excepție. Rhea a devenit model în 1995, încă pe când era doar o adolescentă și a apărut în numeroase publicații străine de modă.

În timpul pandemiei, atât Mark, cât și Rhea s-au bucurat că și-au pus viața profesională pe pauză și au avut șansa să petreacă mai mult timp cu copiii lor. Cei doi nu au uitat cât de important este să mențină în formă și deseori fac sport împreună, având siluete de invidiat deși sunt trecuți de vârsta de 40 de ani.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri