Cum arată soțul actriței Emily Blunt. Cei doi au sărbătorit de curând 10 ani de căsnicie

Frumoasa Emily Blunt, actrița din filmul “Mary Poppins”, este căsătorită cu John Krasinski de 10 ani și sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Cum arată soțul actriței Emily Blunt. Cei doi au sărbătorit de curând 10 ani de căsnicie

profimedia

Emily și John s-au cunoscut în 2008 și au mărturisit că a fost dragoste la prima vedere.

Cum s-au cunoscut Emily și John

În 2011, când a fost invitat la Ellen Show, John a declarat că a știut despre Emily că e iubirea vieții lui atunci când a văzut-o pentru prima data.

În 2018, Emily a împărtășit ceva similar într-un interviu pentru PeopleTV. Celebra actriță a spus că o prietenă de-a ei i-a făcut cunoștință cu John și așa a început totul. Mai târziu, tot în 2008, cei doi au ieșit la prima întâlnire la un poligon de tragere.

La mai puțin de un an de la prima întâlnire, John a cerut-o de soție pe frumoasa Emily. Impresionată de gestul lui, Emily a izbucnit în lacrimi de bucurie. În iulie 2010, cei doi s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă superbă în Italia, unde la ceremonie au fost invitate doar persoane apropiate.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În 2014, Emily a adus pe lume primul lor copil, o fetiță pe nume Hazel. Doi ani mai târziu, micuța Hazel avea să devină soră mai mare pentru surioara ei, proaspăt venită pe lume, Violet.

În 2018, Emily și John au fost colegi pe platourile de filmare în filmul "A Quiet Place". Faptul că au avut șansa de a lucra împreună i-a ajutat pe cei doi soți să fie mai uniți ca oricând. Filmul a fost scris și regizat de John Krasinski.

După experiența de a lucre împreună, John a declarat:

“Mereu am fost cel mai mare fan al ei, dar mi-am dat seama cât e de fenomenală abia atunci când eram în aceeași cameră cu ea și am văzut-o jucând”, spunea John fiind mândru de soția sa.

Emily și John, 10 ani de căsnicie

Anul acesta, la începutul lunii decembrie, Emily și John au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Cu această ocazie, frumoasa actriță, în vârstă de 37 de ani, a spus că se simte foarte recunoscătoare să îl aibă pe John în viața ei, mărturisind că i-a fost de mare ajutor mai ales în pandemie.

“Să am sprijinul lui John înseamnă totul pentru mine pentru că noi suntem cei mai buni prieteni. Faptul că ne înțelegem reciproc este pentru mine o ancoră vitală”, a adăugat Emily într-un interviu pentru revista People.

Emily a mai spus că fetițele lor, Hazel, în vârstă de 6 ani, și Violet, în vârstă de 4 ani, i-au ajutat să rămână mereu veseli și activi în perioada pandemiei, cât au petrecut mai mult timp acasă.

“Faptul că ne-am petrecut timpul alături de cele mici a fost ca o salvare pentru noi pentru că ele zburdă prin casă și principalul nostrum scop a fost să le ținem departe de tot ce se întâmplă afară, asigurându-ne că sunt mereu pline de energie”, spunea Emily.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri