Cum au reusit Blake Lively si Ryan Reynold sa-si tina nunta secreta

Casatoria dintre Blake Lively si Ryan Reynolds a fost una dintre cele mai mari surprize din showbiz de anul acesta. Cei doi actori au reusit sa tina evenimentul secret pana in ultima clipa, dar au facut eforturi pentru a-si pastra intimitatea.

Revista People a fost singura publicatie care a aflat de nunta celor doi in ziua in care aceasta a avut loc. Reporterii revistei americane au aflat si cum au reusit Blake Lively si Ryan Reynolds sa pastreze secretul.

Nici macar cofetarii care au preparat tortul de nunta nu au stiut pentru cine il pregatesc. De asemenea, nici proprietarii locatiei in care a avut loc evenimentul nu au avut habar ca vor asigura decorul pentru nunta cuplului de la Hollywood.

La nunta au participat doar 60 de invitati, iar Blake Lively a insistat ca acestia sa vina insotiti de copii. A organizat chiar si o zona speciala pentru cei mici.

Cei doi tineri insuratei au pastrat mereu o umbra de mister asupra relatiei lor, asa ca nu este de mirare ca unul dintre cele mai importante momente din viata lor a fost tinut in secret.

Foto: hepta.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri