Căutare Live

Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui. Actorul a recunoscut tot

Sylvester Stallone are trei fiice superbe pe care încearcă să le protejeze de bărbații nepotriviți cât mai bine cu putință.

Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui. Actorul a recunoscut tot

profimedia

Faimosul actor Sylvester Stallone este căsătorit cu Jennifer Flavin și împreună au trei fiice, pe Scarlet, Sistine și Sophia. Actorul în vârstă de 74 de ani și Jennifer sunt căsătoriți de 18 ani, numărându-se printre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood.

Sophia, în vârstă de 24 de ani, este fiica cea mai mare, iar Sistine are 22 de ani. Mezina familiei este Scarlet, în vârstă de 18 ani. De vreme ce toate cele trei frumoase fiice ale lui Stallone sunt majore, fiecare dintre ele are un iubit.

sylvester stallone cu sotia si fiicele

Cum ii sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui. Actorul a recunoscut tot

profimedia

Sylvester a povestit într-un interviu că nu îi este deloc ușor să fie tată de fete și că mereu încearcă să îi sperie pe băieții cu care acestea ies la întâlniri. Strategia lui este ca atunci când dă mâna cu respectivii bărbați să îi strângă foarte tare, atât de tare încât să vrea să le zdrobească oasele.

Actorul din filmul Rocky a mai adăugat că băieții care ies cu fetele lui trebuie să înțeleagă că nu e o treabă ușoară să ieși cu cineva din familia Stallone. Ei trebuie să demonstreze că le merită pe fetele lui, Sophia, Sistine și Scarlet. Altfel, iubiții fetelor lui nu sunt suficient de pregătiți să devină bărbați, iar fetele sale nu au nevoie de asemenea persoane în preajma lor.

Mai în glumă, mai în serios, Sylvester a spus că e destul de sever și nu dorește ca fetele lui să iasă cu oricine. Tocmai de aceea este atât de protector și dorește să îi cunoască mereu pe iubiții fiicelor sale.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Nicole Scherzinger, spectacol în colanți de yoga. Paparazzii au imortalizat-o pe în timpul unei sesiuni de sport intense...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri