Căutare Live

Cine este Jador, de fapt! Numele din buletin, o adevărată surpriză pentru fani

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști români, acesta având în prezent mai bine de opt sute de mii de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram. Care este numele lui real, ce vârstă are și ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre cântăreț?

Cine este, ce nume real are și când s-a născut Jador (sursa foto: instagram)

Pentru cei care nu știu, Jador este un cunoscut cântăreț de manele, fiind printre cei mai în vogă la momentul de față, dacă e să judecăm după vizualizările de pe YouTube.

Care este numele adevărat al lui Jador și care este data nașterii

Născut în data de 25 martie 1995, artistul are în prezent vârsta de 25 de ani și se poate lăuda cu o carieră la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

citește și: E admirat de sute de mii de fane, dar puține știu adevărul despre el. Jador, moment de sinceritate: cum cucerește o femeie

De curând, acesta a devenit și protagonistul emisiunii „Jador Adevărat”, de la Antena Stars, în care artistul își prezintă viața, cu toate aspectele sale.

Puțini sunt cei care îi știu numele adevărat, așa cum apare el în buletin. În realitate, pe Jador îl cheamă, de fapt, Remus-Richard Dumitrache, și s-a născut în Bacău. Acesta are o soră mai mică, pe nume Sia, de care este extrem de atașat.

citește și: Întâlnire de gradul zero. Jador și Vulpița au dansat de li s-au rupt pingelele

Chiar dacă are un succes răsunător în plan muzical, cântărețul nu a neglijat nici partea de studii.

Jador a absolvit o facultate în cadrul Academiei de Studii Economice din București și ar fi terminat chiar și un master, în Comunicarea în Afaceri.

Cum a apărut iubita lui Dorian Popa, la ore târzii din noapte! Babs i-a lăsat mască pe șoferi... Cum arată azi cântăreața Nicola! A împlinit 52 de ani și este deja bunică...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x