Cine este Jador, de fapt! Numele din buletin, o adevărată surpriză pentru fani

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști români, acesta având în prezent mai bine de opt sute de mii de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram. Care este numele lui real, ce vârstă are și ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre cântăreț?

Cine este, ce nume real are și când s-a născut Jador (sursa foto: instagram)

Pentru cei care nu știu, Jador este un cunoscut cântăreț de manele, fiind printre cei mai în vogă la momentul de față, dacă e să judecăm după vizualizările de pe YouTube.

Care este numele adevărat al lui Jador și care este data nașterii

Născut în data de 25 martie 1995, artistul are în prezent vârsta de 25 de ani și se poate lăuda cu o carieră la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

citește și: E admirat de sute de mii de fane, dar puține știu adevărul despre el. Jador, moment de sinceritate: cum cucerește o femeie

De curând, acesta a devenit și protagonistul emisiunii „Jador Adevărat”, de la Antena Stars, în care artistul își prezintă viața, cu toate aspectele sale.

Puțini sunt cei care îi știu numele adevărat, așa cum apare el în buletin. În realitate, pe Jador îl cheamă, de fapt, Remus-Richard Dumitrache, și s-a născut în Bacău. Acesta are o soră mai mică, pe nume Sia, de care este extrem de atașat.

citește și: Întâlnire de gradul zero. Jador și Vulpița au dansat de li s-au rupt pingelele

Chiar dacă are un succes răsunător în plan muzical, cântărețul nu a neglijat nici partea de studii.

Jador a absolvit o facultate în cadrul Academiei de Studii Economice din București și ar fi terminat chiar și un master, în Comunicarea în Afaceri.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri