Cum mai arată Mircea Radu. Prezentatorul a marcat o apariție rară la televizor

Mircea Radu, cunoscutul prezentator TV, și-a făcut de curând apariția la emisiunea Andreei Marin pe un post de televiziune.

Cum mai arată Mircea Radu. Prezentatorul a marcat o apariție rară la televizor

hepta.ro

Cei doi foști colegi au depănat aminitiri și au povestit despre ultimele lor proiecte. Mircea Radu, în vârstă de 52 de ani, a povestit că atunci când a văzut-o pe frumoasa Andreea la televizor, i-a plăcut tare mult, adăugând că toți băieții din redacție suspinau după ea.

În prezent, Mircea Radu are doi copii, Tudor, în vârstă de 7 ani, și Clara, în vârstă de 3 ani, și dorește să le ofere cea mai bună educație, îngrijindu-se atent de mediul în care îi crește pe micuți. Prezentatorul TV este căsătorit cu Raluca Olaru, medic oncolog, cei doi fiind căsătoriți din 2013.

Din cauza situației actuale, Mircea Radu s-a mutat încă de la începutul acestui an la Piatra-Neamț pentru că soția sa e angajată acolo. În ultimele luni, el a lucrat de acasă, s-a preocupat de îngrijrea și educația copiilor în timp ce soția sa a luptat în prima linie împotriva coronavirusului.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri