Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Cum mănâncă Regina Angliei burgeri. Puțini s-ar fi gândit că trebuie să procedeze așa

Regina Angliei, cel mai longeviv monarh din istorie, nu poate întotdeauna să facă lucrurile așa cum și le-ar dori, fiind constrânsă de regulile Casei Regale.

Cum mănâncă Regina Angliei burgeri. Puțini s-ar fi gândit că trebuie să procedeze așa

profimedia

Regina Anglie este întruchiparea eleganței și a rafinamentului. Tocmai de aceea, ea nu poate mânca precum noi, oamenii de rând, și asta poate suna ciudat. Dacă noi mâncăm un burger zemos cu poftă, cu riscul de a ne murdări hainele sau de a scăpa ingrediente din el, Regina Angliei nu are acest “privilegiu”.

Deși din când în când savurează și Majestatea Sa un burger, nu o face așa cum ne-am aștepta noi să fie. Regina Elisabeta își mănâncă întotdeauna burgerul fără chiflă. Prin urmare, ea se înfruptă doar din chifteaua de carne și legumele ce o însoțesc.

Burgerii pe care aceasta îi consumă trebuie neapărat să fie făcuți la palat pentru că Regina nu mănâncă fast-food. Burgerii ei preferați sunt cei din carne de căprioară, vânată special pentru o astfel de masă.

Astfel, deliciosul burger cu sos de merișoare este consumat cu ajutorul cuțitului și al furculiței. Un alt lucru fără de care noi nu ne-am putea imagina viața, atunci când vine vorba de mâncare fast-food, este pizza. O sursă a Casei Regale a dezvăluit că Regina Elisabeta nu a mâncat niciodată

Recomandari