Căutare Live

Cum mănâncă Regina Angliei burgeri. Puțini s-ar fi gândit că trebuie să procedeze așa

Regina Angliei, cel mai longeviv monarh din istorie, nu poate întotdeauna să facă lucrurile așa cum și le-ar dori, fiind constrânsă de regulile Casei Regale.

Cum mănâncă Regina Angliei burgeri. Puțini s-ar fi gândit că trebuie să procedeze așa

profimedia

Regina Anglie este întruchiparea eleganței și a rafinamentului. Tocmai de aceea, ea nu poate mânca precum noi, oamenii de rând, și asta poate suna ciudat. Dacă noi mâncăm un burger zemos cu poftă, cu riscul de a ne murdări hainele sau de a scăpa ingrediente din el, Regina Angliei nu are acest “privilegiu”.

Deși din când în când savurează și Majestatea Sa un burger, nu o face așa cum ne-am aștepta noi să fie. Regina Elisabeta își mănâncă întotdeauna burgerul fără chiflă. Prin urmare, ea se înfruptă doar din chifteaua de carne și legumele ce o însoțesc.

Burgerii pe care aceasta îi consumă trebuie neapărat să fie făcuți la palat pentru că Regina nu mănâncă fast-food. Burgerii ei preferați sunt cei din carne de căprioară, vânată special pentru o astfel de masă.

Astfel, deliciosul burger cu sos de merișoare este consumat cu ajutorul cuțitului și al furculiței. Un alt lucru fără de care noi nu ne-am putea imagina viața, atunci când vine vorba de mâncare fast-food, este pizza. O sursă a Casei Regale a dezvăluit că Regina Elisabeta nu a mâncat niciodată

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... A fost declarată cea mai sexy femeie, dar puțini au recunoscut-o când a ieșit așa pe stradă. Scarlett Johansson i-a uimi...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri