Cum o cheamă pe Inna și ce studii are artista, de fapt! Nota de la Bac i-a surprins pe fani

Inna este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite artiste din România. Totuși, puțini sunt cei care știu care este numele real al cântăreței, dar și ce studii are aceasta.

Inna este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite artiste din România

sursa foto: Instagram

Urmărită de aproximativ trei milioane de persoane pe pagina sa oficială de Instagram, Inna este una dintre puținele artiste din România care se poate lăuda că are succes și în plan internațional.

Totuși, înainte de a-și începe cariera muzicală, bruneta a avut un job ce i-a uimit pe fani. Mai exact, aceasta a deținut funcția de secretară la agenția imobiliară pe care o deținea cel care avea să-i devină manager.

Ce studii are cântăreața Inna, de fapt

Deși este o cântăreață de succes, Inna se laudă cu studii în domeniul științelor politice, chiar dacă nu și-a dorit să profeseze în acest domeniu, ci mai degrabă ar fi ales să ajungă fotograf sau make-up artist.

citește și: INNA, dezvăluiri incredibile despre trecutul ei! "Preferam să-mi iau o palmă, două!" | Video

Născută pe data de 16 octombrie 1986, la Mangalia, artista a abordat de-a lungul timpului diferite genuri muzicale, precum dance, pop și house.

Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de familie și aceasta a continuat și în adolescență. Fană a unor artiste de renume internațional precum Christina Aguilera și Beyonce, Inna a început la vârsta de opt ani să ia lecții de canto. A urmat apoi cursurile lliceului economic din Mangalia și, după ce a dat examenul de bacalaureat, pe care l-a promovat cu media 8.85, aceasta s-a înscris la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Care este numele real al cântăreței Inna

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, aceasta a dat lovitura în anul 2008, atunci când a lansat primul disc single, numit „Hot”.

citește și: Inna îşi arată formele sexy la plaja în cel mai HOT costum de baie | FOTO

Atunci, piesa nu doar că era ascultată la toate posturile de radio din România, dar devenise un adevărat hit chiar și în țări precum Polonia, Rusia, Bulgaria, Turcia, Grecia și Ungaria.

Apoi, Inna a lansat și alte piese de senzație precum „Love”, Deja Vu” și „Amazing”. Peste doar un an, bruneta semna un contract de management cu o casă de înregistrări din Statele Unite ale Americii, o performanță cu care nu mulți se pot lăuda.

De-a lungul timpului, artista a reușit să adune numeroase premii și, în ciuda uriașului său succes, aceasta a preferat să fie extrem de discretă în privința vieții sale personale. Totuși, Inna este extrem de activă pe rețelele sale de socializare și nu ratează vreo ocazie să fie aproape de fanii săi.

Puțini sunt cei care știu că Elena Alexandra Apostoleanu era alintată de către bunicul său „Inna” și, fiindcă a fost un nume simplu și ușor de reținut, artista a decis să îl folosească pe scenă.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri