Cum se înțelege Lidia Buble cu părinții lui Răzvan Simion! Prezentatorul de la ”Neatza” a dezvăluit totul: ”O iubesc foarte tare. Au conversații eterne pe telefon!”

Răzvan Simion și Lidia Buble trăiesc o poveste de iubire de mai bine de trei ani. Acum, prezentatorul TV i-a devenit și manager, după cum au dezvăluit cei doi în cadrul unui interviu, iar artista se înțelege de minune cu părinții lui.

Răzvan Simion și Lidia Buble trăiesc o poveste de iubire de mai bine de trei ani. Acum, prezentatorul TV i-a devenit și manager, după cum au dezvăluit cei doi în cadrul unui interviu, iar artista se înțelege de minune cu părinții lui.

În cadrul unui interviu pentru OK! Magazine, Răzvan Simion a dezvăluit că Lidia are o relație foarte bună cu părinții lui, cu care vorbește des, ba chiar mai frecvent decât o face el.

”Părinţii mei o iubesc foarte tare. Și ea, din ce am văzut, îi iubeşte pe ei şi vorbesc des. Culmea, eu vorbesc ceva mai rar cu ei. Ea, în schimb, are conversaţii eterne pe telefon… ”, a mărturisit el dezvăluind, de asemenea, că mama lui o alintă într-un fel anume: ”Da, maică-mea îi tot spune părerea ei (nr. despre haine, machiaj). Îi zice „fata noastră mai mică“...”, a mai precizat el.

De asemenea, Lidia a povestit că îi dă mereu sfaturi: ”Mă sună şi-mi zice: „Să nu-ţi mai faci freza aia, că te îmbătrâneşte mult, mamă, nu-ţi stă bine, ascultă-mă“. E o drăguţă. A venit la concertele mele, mi-a adus căpşuni, mere din grădina ei. Şi porumb fiert…”, a dezvăluit Lidia, în timp ce Răzvan a completat-o: ”Da, dacă e pe o rază de 100 de kilometri, ai mei se duc după ea la concerte. Eu n-ajung pe acolo că-i departe, dar ei se duc.”, a mai spus el.

Lidia și Răzvan au dezvăluit, printre altele, că relația lor a ajuns la un alt nivel, întrucât matinalul îi e acum și manager: ”Legat de scris, acum sunt mai agitat, dar înainte îmi plăcea să scriu în general, eram în lumea mea, aveam mai mult timp. Cât despre restul lucrurilor organizatorice, la început îi dădeam Lidiei doar sfaturi. Acum suntem la un nou început de drum, ea m-a lăsat să-i fiu manager în adevăratul sens al cuvântului…”, a mai precizat Răzvan, în timp ce Lidia a spus că ”are cel mai tare manager”.

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri