Cum se numește și cu ce se ocupă noua iubită a lui Victor Slav

Victor Slav iubește din nou. Bărbatul și-a refăcut viața alături de o blondină și a făcut totul public de Revelion.

Victor Slav și-a refăcut viața alături de o blondină și a făcut totul public de Revelion

Instagram

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a publicat în prima zi a anului 2021 o imagine cu el și iubita sa.

În poza respectivă, partenera lui Victor Slav poartă o ținută elegantă, accesorizată cu cercei ultradimensionali și machiaj festiv, semn că fotografia a fost realizată la puțin timp după miezul nopții de Revelion.

De cealaltă parte, Victor a ales un outfit all-black, ce abia se observa în poza alb-negru urcată pe internet.

Imaginea a primit peste 20 de mii de inimioare pe Instagram, dar pentru că Victor a oprit comentariile, utilizatorii platformei nu au avut ocazia să scrie nimic despre noul cuplu.

Citește și: Imagini înduioșătoare cu fetița Biancăi Drăgușanu lângă bradul de Crăciun. Cum arată și cât a crescut micuța Sofia

Nu acealași lucru s-a întâmplat și pe Facebook, acolo unde internauții au complimentat-o pe partenera fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Mulți au observat chiar că tânăra seamănă cu cele mai cunoscute partenere ale bărbatului: Bianca și Anda Adam.

Cine este noua iubită a lui Victor Slav

Frumoasa blondă cu care Victor Slav formează un cuplu se numește Ela și, conform declarațiilor vedetei, ea este o fată normală, care nu dorește atenție publică.

Acesta este și motivul pentru care fostul prezentator a ales să publice abia acum, la mult timp după ce au început o relație, o imagine cu cea care i-a furat inima.

Citește și: Victor Slav se iubește cu sosia Biancăi Drăgușanu. Cum au fost surprinși cei doi

"Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventam și vrem să demarăm niste business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență", declara Victor Slav pentru Wowbiz.

Se pare că Ela este hostess la o terasă din București, loc unde s-au și cunoscut.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat după câteva luni

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au cununat pe 6 septembrie 2013 și divorțau la doar câteva luni diferență. Motivul era, conform spuselor bărbatului, infidelitatea femeii.

Curând, însă, au decis să-și mai dea o șansă. Anunțul era făcut chiar de Bianca Drăgușanu care anunța faptul că vor deveni și părinți.

Micuța Sofia a venit pe lume în septembrie 2016, iar la doi ani distanță, părinții ei au decis să meargă pe drumuri separate.

De-a lungul timpului, ambii au mai fost implicați în relații. Victor Slav s-a iubit cu Raluca Silea, iar Bianca a format un cuplu cu Tristan Tate și încă un afacerist controversat, cu care s-a și căsătorit.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri