Cum și-a împăcat Dan Ciotoi soția, după ce l-a prins cu amanta. Cele mai grele momente din viața solistului din formația Generic

Liderul formaţiei Generic, Dan Ciotoi, recunoaşte că şi-a înşelat soţia! „S-a rupt lanțul de iubire și a început a rugini" - cam așa era caracterizată, în urmă cu câțiva ani, viața amoroasă a lui Dan Ciotoi, atunci când valul celebrității l-a dus în brațele altei femei, deși era căsătorit.

Dan Ciotoi

Instagram/ Dan Ciotoi

Versurile care i-au adus celebritatea au ilustrat aproape perfect relația dintre el și soție, și mai apoi, dintre el și amantă. Dan Ciotoi a fost iertat de către soția sa, după ce a înșelat-o, şi-a învăţat lecţia, iar acum e cel mai fericit.

Când Liliana s-a despărțit de el, a fost momentul în care a simțit că deși avea totul - bani, celebritate, femei - nu avea, de fapt, nimic! Cântărețul se simțea gol pe dinuntru și tot din ceea ce numea fericire până la acel moment, nu a mai avut însemnătate pentru el: "Banii nu-mi foloseau la nimic, nu puteam trăi doar cu bani. Atunci a fost un moment în care banii nu mai contau oricât ar fi fost de mulți".

Îmbătat de gloria zilelor de atunci, de aplauzele mulțimilor, aprecierile oamenilor și în special ale doamnelor și domnișoarelor, artistul de la Generic a uitat că acasă, în tihnă, îl aștepta un suflet alături de care a decis să-și unească destinul spre o fericire comună.

Dan Ciotoi, solistul formației Generic, căsnicie fericită alături de Liliana: "Nu mai sunt probleme între noi"

La scurt timp, Liliana, soția solistului de la Generic, a aflat de faptele bărbatului alături de care s-a căsătorit, l-a prins în fapt, și a decis să pună capăt relației.

Pentru Dan Ciotoi, realitatea devenea cu totul alta după ce s-a trezit fără femeia pe care o iubea. Lecția de viață nu a fost deloc una ușoară și asta pentru că ruptura relației a culminat cu o boală cruntă, care i-a măcinat trupul.

Artistul a avut două tumori canceroase de care s-a vindecat treptat prin operație și spitalizare îndelungată. În acea perioadă, Liliana, soția lui, a fost alături de el, deși erau despărțiți.

Cei doi s-au împăcat după ce soția a fost alături de el în clipele cele mai grele, pe patul de spital. În prezent, cei doi au 34 de ani de căsnicie și trăiesc la intensitate maximă fiecare clipă.

"Nu mai sunt probleme între noi. M-am adaptat situției și eu, și ea. Doar împreună ne va fi bine. (...) Este o experiență prin care treci și nu mai vrei să mai treci. Trebuie să treci printr-o lecție ca să îți bagi mințile în cap. Când nu mai ai pe cineva, atunci îți dai seama că îți lipsește și nu poți trăi fără.", spune artistul la Antena Stars.

Artistul dă de înțeles că dragostea pe care și-au purtat-o unul altuia a fost liantul care a făcut-o pe soție să îl ierte.

Ultimele știri