Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cuplu celebru, fericire mare! Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor deveni părinţi pentru a doua oară

Mila Kuni s şi Ashton Kutcher vor deveni părinţi pentru a doua oară, a dezvăluit agentul de presă al actriţei americane, în exclusivitate pentru revista People, notează news.ro. Cei doi actori, care s-au căsătorit în iulie 2015, au deja o fiică împreună, Wyatt Isabelle, în vârstă de un an şi șase luni. 

Mila Kuni s şi Ashton Kutcher vor deveni părinţi pentru a doua oară, a dezvăluit agentul de presă al actriţei americane, în exclusivitate pentru revista People, notează news.ro. Cei doi actori, care s-au căsătorit în iulie 2015, au deja o fiică împreună, Wyatt Isabelle, în vârstă de un an şi șase luni.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au cunoscut în adolescenţă şi au jucat împreună în sitcomul de comedie ”That '70s Show”.

Ashton Kutcher, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de prezentator al emisiunii ” Punk'd”, difuzată timp de cinci sezoane de postul MTV, şi a făcut apoi trecerea spre marele ecran, jucând cu precădere în comedii romantice.

Actorul american a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore în perioada 2005 - 2013.

Mila Kunis, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană de origine ucraineană. S-a remarcat în sitcomul ”That '70s Show” şi, după ce a asigurat vocea unui personaj din serialul animat ”Family Guy”, a interpretat mai multe roluri în comedii romantice şi filme de acţiune. A reuşit să impresioneze publicul şi criticii de film cu rolul din drama ”Lebăda neagră/ Black Swan”, regizată de Darren Aronofsky, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur în 2011.

Recomandari