Kris Boyson și Bianca Gascoigne au investit în imagine ca să arate ca Barbie și Ken. Cum arată cuplul

Kris Boyson și Bianca Gascoigne nu sunt un cuplu obișnuit. Nu degeaba inițialele prenumelor lor ne duc cu gândul la Barbie și Ken.

Cuplul care a investit în imagine ca să arate ca Barbie și Ken. Cum arată

profimedia

Bianca Gascoigne, frumoasa blondă cu vorme voluptoase și o siluetă de invidiat, este un model de succes și e fiica adoptivă a fostului fotbalist Paul Gascoigne. Ea și Kris s-au cunoscut atunci când el i-a devenit antrenor personal. Frumoasa Bianca, în vârstă de 33 ani, este acum într-o relație cu Kris Boyson, în vârstă de 31 de ani.

Kris Boyson este fostul iubit al frumoasei Katie Price, în vârstă de 42 de ani. Kris conduce propria sa companie numită KB Weight Loss și este un împătimit al sportului, fiind mereu în formă. El este antrenor de fitness și întotdeauna a fost preocupat de felul în care arată.

Nu e de mirare că cei doi, Bianca și Kris, formează un cuplu. Cei doi arată exact ca Barbie și Ken, având siluete lucrate la sală, zâmbete de milioane și chipuri care par mult mai tinere. De curând, Bianca și Kris și-au petrecut vacanța în Portugalia.

Frumosul cuplu a continuat petrecerea de ziua lui Kris care a împlinit de curând 31 de ani. Bianca și Kris formează un cuplu de la începutul acestui an și par foarte fericiți împreună. Deși începutul relației lor a fost unul dificil din cauza conflictului dintre Kris și fosta sa iubită, cei doi par să se bucure în sfârșit de liniște. Ei s-au relaxat la piscină și s-au bronzat.

Pentru ca ei să arate ca Barbie și Ken, a fost nevoie de eforturi mari. Bianca și-a operat posteriorul și sânii, iar Kris și-a operat nasul.

Ultimele știri