Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cupluri celebre in care diferenta de varsta nu conteaza

O diferenta de varsta de doua sau chiar trei decenii nu este o piedica in calea iubirii. Cel putin nu pentru personajele mondene de la noi. Oana si Viorel s-au vazut, s-au placut, e drept, dupa luni de tatonari, iar apoi s-au casatorit. Acum, dupa zece ani, se iubesc mai mult ca niciodata.

Diferenta de varsta de 35 de ani a contat doar la inceputul relatiei. Apoi, Oana si-a dat seama ca Viorel ii ofera stabilitate. Iar, fostul primar, s-a mandrit mereu cu iubita lui tanara si frumosa.

El are 66 de ani, Ea este cu 30 de ani mai tanara. Vorbim acum despre Ilie Nastase si Brigitte Sfat. In cazul lor, dragostea nu a tinut cont nici de varsta nici de trecutul lui Brigitte. Bruneta a trecut rapid de la statutul de vedeta in revistele pentru adulti, la cel de detinuta si apoi la cel de iubita de milionar.

S-a intamplat acum 2 ani, cand Ilie, abia divortat de Amalia, recunostea ca are o relatie cu Brigitte Sfat. Un an mai tarziu, cei doi s-au logodit la Londra. Ilie i-a luat iubitei un inel pe masura iubirii care i-o poarta in valoare de 22.000 de euro, o bijuterie la care unele femei doar viseaza. Acum, cei doi isi doresc si un copil.

Israela si Liviu se iubesc ca doi adolescenti, chiar daca ea nu mai e la varsta sarutarilor luate pe furis. Totusi, la cei 71 de ani, Israela pare sa fi descoperit elixirul tineretii. Liviu, cu aproape 30 de ani mai tanar, o ajuta sa se mentina in forma. Israela e una dintre femeile de afeceri de succes din Romania si are o avere estimata la peste 50 de milioane de euro. Iar casnicia lui Liviu pare cat se poate de solida.

Nu acelasi lucru se poate spune si in cazul sotilor Columbeanu. S-au casatorit pe vremea cand Monica abia devenise majora. El, cu trei decenii mai in varsta, era deja celebru pentru relatiile sale cu femei tinere si frumoase.

Moni din Bacau l-a lasat pe Iri, barbat cu potenta financiara, dupa cinci ani de casnicie. A fost un divort cu surle si trambite, la fel ca toata perioada in care cei doi au format o familie. Cei doi s-au luptat apoi pentru custodia Irinei.

Monica s-a mutat in America unde s-a indragostit de un alt barbat. A venit in tara pentru scurte perioade, ca sa stea cu Irina. Ieri, Monica si-a anuntat avocatul, printr-un scurt email, ca renunta la custodia Irinei. Si asa lupta s-a incheiat.

Monica a ramas in America alaturi de Mr. Pink, iar Irinel, la Izvorani, cu Irina. Asta nu inseamna ca Moni nu o sa-si mai vada fetita. Tocmai de aceea a renuntat la custodie, pentru ca Irinel sa-i lase copilul o luna pe an.

Vedetele de la noi nu sunt singurele care prefera parteneri cu mult mai tineri. Jenifer Lopez a bifat de curand o nou cucerire. Vedeta, in varsta de 43 de ani, a anuntat ca formeaza un cuplu cu dansatorul Casper Smart, in varsta de 25 de ani.

Si Madonna are un iubit de 25 de ani. E dansator in trupa ei si se pare ca a cucerit-o in totalitate pe vedeta internationala.

O alta poveste de iubire a socat o lume intreaga. Ducesa de Alba, in varsta de 86 de ani, a renuntat la toata averea, estimata intre 600 de milioane si 3,5 milioarde de euro, pentru a se putea casatoricu Alfonso Diez, un bugetar, cu 24 de ani mai tanar.