”Da, am fost pe banii mei!” Dan Negru, cele mai bune sfaturi de călătorii: ”Ponturile mele pentru vacanță zboruri bune si cu costuri pe măsura presupusei mele zgârcenii”

Am călătorit în multe locuri din lumea asta, am paşaportul ticsit de vize de pe toate continentele şi chiar cred că dacă lumea ar fi o carte, cei care nu călătoresc nu citesc decât prima pagină…Adeseori,când povestesc despre locurile în care am fost, fie că e Asia sau America, fie că e Europa sau Africa sunt mulţi care fac ochii mari întrebându-mă: “cum, bre, Negrule, tu? Cu zgârcenia ta?” 😂Am văzut lumea pe banii mei! Dacă ţin bine minte, doar în Tenerife am fost gratis în luna de miere, a fost cadoul de nuntă pe care mi l-a făcut familia Voiculescu. Aşa că, iaca ponturile mele pentru o vacanţă mişto, departe, cu zboruri bune şi cu costuri pe măsură presupusei mele zgârcenii

Am călătorit în multe locuri din lumea asta, am paşaportul ticsit de vize de pe toate continentele şi chiar cred că dacă lumea ar fi o carte, cei care nu călătoresc nu citesc decât prima pagină”, așa își începe Dan Negru, îndrăgitul prezentator de la Antena 1 descrierea îndemnului său de călătorie. Însă nu orice fel de călătorii, ci cele în care să nu simți că ai băgat degeaba mâna în buzunar.

Pe blogul său, dannegru.com, Negru a pus pe listă câteva ponturi de care să ții cont pentru a avea o vacanță perfectă.

”Adeseori,când povestesc despre locurile în care am fost, fie că e Asia sau America, fie că e Europa sau Africa sunt mulţi care fac ochii mari întrebându-mă: “Cum, bre, Negrule, tu? Cu zgârcenia ta?” 😂Am văzut lumea pe banii mei! Aşa că, iaca ponturile mele pentru o vacanţă mişto, departe, cu zboruri bune şi cu costuri pe măsură presupusei mele zgârcenii”, mai scrie moderatorul tv.

Continuarea pe dannegru.com!

Ultimele știri