Căutare Live

Da, mamă! Delia este artista anului 2015!

Dupa un an in care a doborat record dupa record, Delia scrie istorie iar devenid artista cu cele mai multe premii castigate intr-un singur eveniment de decernare in Romania.

Delia este un artist desăvârșit

Dupa un an in care a doborat record dupa record, Delia scrie istorie iar devenid artista cu cele mai multe premii castigate intr-un singur eveniment de decernare in Romania.

Delia a fost marea castigatoare a acestei editii de Media Music Awards (singurele premii acordate in urma difuzarilor pe radio si tv), ea mergand acasa cu nici mai mult, nici mai putin de 7 premii – Best Youtube, Best Video, Best Featuring, Best Song, Best Pop, Media Forest Award si Best Female!

Putini sunt insa cei care stiu ce a insemnat intreaga prestatie a Deliei de la Media Music Awards. Show-ul s-a pregatit cu multe saptamani inainte, in mai bine de 300 de ore cumulate de repetitii si munca din toate partile implicate. Pe langa prestarea live de exceptie, artista a avut o echipa impresionanta de 75 de oameni care a lucrat pentru aceasta.

Așa va arăta Delia la 80 de ani! Ești pregătit s-o vezi?

Delia este un artist desăvârșit

Totul a fost pregatit din timp si in detaliu, Delia fiind singura care a facut un vizual special pentru acest eveniment, show-ul find bine pus la punct pe fiecare secunda de catre Vlad Rosca, regizorul care a lucrat alaturi de Delia si la Sala Palatului . Totodata a fost singura care a avut mai multi make up artisti, atat pentru ea, cat si pentru dansatori si armata de Carla’s Dreams, procedura in sine s-a extins pe parcursul a 4 ore.

Pregatirea Deliei din punct de vedere estetic a durat mai bine de 3 ore, Delia surprinzand lumea cu un look exceptional, tipic ei, coordonat de catre stylistul ei Andra Moga. Stylingul a fost atent selectionat pentru toate urcarile pe scena, Delia avand la dispozitie uneori doar cateva minute pentru schimbari.

Singurul artist roman cu aproape 50 de milioane de vizualizari pe youtube acumulate doar in ultimele 3 luni, Delia a muncit extraordinar de mult pentru acest eveniment, nereusind sa doarma mai mult de 10 ore in ultimele doua zile pre-show.

Din respect pentru public si fanii sai, chiar si pentru doar 7 minute cantate, Delia a vrut sa dea maximul posibil, oferind un show exploziv, complex din punct de vedere audio, video, lumini teatrale fixate pe momente cheie, totul alaturi de cea mai mare echipa angrenata intr-un astfel de eveniment in istorie si o investitie de aprozimativ 10.000 de euro.

www.deliaofficial.ro
www.facebook.com/OfficialDelia
http://instagram.com/instadelia
www.youtube.com/user/DELIAOFFICIAL

FOTO: Păpușa Barbie cu chipul Reginei Letizia a Spaniei a cucerit internetul... Nicole Cherry a dat lovitura peste hotare alaturi de Mohombi...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri