Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

"Da, mamă", hit-ul Deliei, a născut controverse! Jurata X Factor a lămurit totul la Acces Direct

Melodia "Da, mamă", cântată de Delia, a rupt toate recordurile unei piese româneşti şi a dat peste cap vizualizările pe internet! Cât despre radiouri, hit-ul e deja instalat în cele mai tari topuri

Melodia "Da, mamă", cântată de Delia, a rupt toate recordurile unei piese româneşti şi a dat peste cap vizualizările pe internet! Cât despre radiouri, hit-ul e deja instalat în cele mai tari topuri.

Şi cum o piesă excelentă naşte întotdeauna controverse, aşa s-a întâmplat şi cu melodia Deliei! În refren, jurata X Factor spune "Da, mamă, sunt beată", iar asta i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă este corect să vorbim despre alcool.

Fotografie realizată de Simona Gherghe! În spate, Delia cânta "Da, mamă"

"Nu înţeleg de ce se face atât scandal, nu e prima dată când se vorbeşte de băutură într-o melodie. Brusc am devenit prea sensibili şi nu înţeleg de ce. E un personaj, e un adevăr pe care mulţi îl trăiesc", a declarat Delia la Acces Direct.

Şi pentru că nu puteam vorbi despre cea mai tare melodie a momentului fără să o şi ascultăm, vă invităm să daţi play cu încredere clipului de mai jos:

Recomandari