Da, şi tu îl pronunţi GREŞIT! Camila Cabello îţi explică cum trebuie, de fapt, să sune numele ei

După ce în 2017 a cucerit topurile cu "HAVANA", Camila Cabello a decis să explice tuturor cum se pronunţă corect numele ei. Da, mereu este prezentată greşit la evenimente, emisiuni TV sau radio


După ce în 2017 a cucerit topurile cu "HAVANA", Camila Cabello a decis să explice tuturor cum se pronunţă corect numele ei. Da, mereu este prezentată greşit la evenimente, emisiuni TV sau radio!

Camila Cabello nu a mai suportat ca toată lumea să-i pronunțe numele greșit și a spus, în direct la radio, cum ar trebui să sune. Invitată la Capital FM, artista l-a corectat pe moderator și a explicat că multă lume îi stâlcește numele, din cauza originii latine.

De origine din Cojimar, Eastern Havana, Cuba, Camila Cabello are și rădăcini mexicane. La vârsta de 5 ani s-a mutat împreună cu părinții în Miami, Florida, unde s-a înscris la liceu. Totuși, în clasa a noua a renunțat la studii pentru a se dedica în totalitate muzicii.

Camila Cabello a fost la audiții pentru X Factor în 2012, ajungând în finală alături de viitoarele colege de trupă din Fifth Harmony. Cele cinci fete au semnat cu Syco Music, casa de discuri a lui Simon Cowell, iar în 2013 a fost lansat EP-ul "Better together", urmat de albumele de studio "Reflection" (2015) și "7/27" (2016). Piesa "Worth it" a fost un success international, iar "Work from home", a cucerit numeroase topuri și a devenit una dintre cele mai vizualizate piese de pe YouTube, având aproape 2 miliarde de vizualizări.

După ce a părăsit trupa Fifth Harmony la sfârșitul anului 2016, artista a colaborat cu Shawn Mendes la piesa "I know what you did last summer" și cu rapperul american Machine Gun Kelly – "Bad Things". Au ajuns în top 20 în US Billboard Hot 100, ca mai apoi să înceapă să lucreze la primul ei album.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri