Dan Capatos, planuri pentru vacanță! Ce face prezentatorul vara aceasta! | "Am un plan" Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și prezentatorul Dan Capatos.

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Dan Capatos, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Prezentatorul a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Dan Capatos, planuri pentru vacanță! Ce face prezentatorul vara aceasta! | "Am un plan" Video

"Bine v-am regăsit în vacanță. O vacanță complicată, ce-i drept, dar de care încercăm să ne bucurăm în condițiile acestea speciale. Am avut inspirația de a nu-mi face planuri si de a mai astepta ceva vreme si bine am facut, pentru că iata, mulți români au avut vacanțele date peste cap din cauza pandemiei. Am un plan, o săptămână în Delta și încă vreo trei săptămâni pe litoralul nostru, în locuri mai putin vizitate si mai puțin aglomerate. Este bine sa avem si o vacanță în acest an extrem de greu, mai ales în perspectiva lunilor de toamnă care vor urma."

Aflați ce va face prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Ultimele știri