Dan Ciotoi, despre rezultatul biopsiei, după ce i-a fost extirpată tumora: „E o lecție de la Dumnezeu. M-am născut a doua oară”

Dan Ciotoi a fost operat cu succes de o tumoră benignă şi va putea cânta din nou, curând. Artistul se simte deja mai bine și se pregătește să lanseze un nou album.

Dan Ciotoi a fost operat cu succes de o tumoră benignă şi va putea cânta din nou, curând. Artistul se simte deja mai bine și se pregătește să lanseze un nou album.

Dan Ciotoi a ajuns pe masa de operație, la o clinică din Oradea, după Sărbători. Intervenția a durat două ore. Medicii i-au scos artistului tumoarea pe care o depistaseră în luna noiembrie a anului trecut, când i-au spus că este suspect de cancer.

"În primă fază, au spus că e de natură benignă, că e foarte bine conturat. Glanda parotidă, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat. Sunt suspect de cancer. În timpul operaţiei se ia probă şi apoi se află natura cancerului.

Nu am simţit nimic, nu e dureros. Am simţit ceva care a crescut treptat de un an şi am fost să-mi fac control. Nu am nimic altceva”, a poveste Dan Ciotoi, în urmă cu două luni.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri