Căutare Live

Dan Negru, despre disparitia rabdarii la oameni

Intr-o postare pe blogul personal, Dan Negru si-a exprimat opinia cu privire la una dintre problemele omului modern – lipsa rabdarii. „Incet-incet simt ca e cel mai de pret lucru pe care-l pierd”, a scris realizatorul TV, facand referire si la un experiment de anvergura, „Edge”.

„Mi s-a parut interesanta ideea lui James Byars, care incerca sa adune laolalta 100 de oameni geniali ai planetei, sa-i puna in aceeasi incapere, cerandu-le sa raspunda unor intrebari. Byars a murit fara ca experimentul lui sa fie pus in practica… Dupa ani de zile, John Brokman a reluat experimentul pe internet. http://www.edge.org/ e siteul unde sunt adunate minti luminate si puse in fata unor intrebari care framanta lumea... Castigatori de premii Nobel, fizicieni, medici , avocati celebrii in toata lumea raspund unei intrebari. Mi se pare geniala intitiativa si imi pare rau ca e total lipsita de promovare… “Ce ar trebui sa ne ingrijoreze” a fost intrebarea adresata si multe raspunsuri au fost…Disparitia rabdarii la oameni”, a scris Dan Negru, pe blog.

Citeste intreaga postare si concluzia lui Dan Negru aici!

Mihai Morar este pentru prima data "in competitie" cu Daniel Buzdugan... Liviu Guta: "Nu mai merg niciodata la Eurovision in Romania, am fost numit in toate felurile"...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri