Live acumObservator 23
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Prețurile în turismul Românesc, mai mari decât cele din străinătate! Dan Negru a făcut o comparație. „După ce trece totul, nu se va schimba nimic, așa cum speră unii!”

Dan Negru a comparat câteva prețuri din turismul românesc cu unele din străinătate, demonstrând că este mai scump să te cazezi în țară, decât peste hotare.

Dan Negru

Facebook

„Ălora care îmi cer să susțin produsele românești după ce trece pandemia le recomand la vară un hotel românesc din Mamaia. Ăla unde s-a filmat «Nea Marin Miliardar». O noapte de cazare între 2-3 Iulie costă acolo 570 euro dacă o iei de acu', din aprilie, in plină pandemie.

Pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, tot la 5 stele și tot între 2-3 Iulie, camera e 350 euro. Luată tot acu' , în pandemie”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Prezentatorul a dat un exemplu și de un preț din București, comparat cu unele din Dubai și Istanbul.

„Dar dacă ești turist urban îți recomand capitala României, București. La «Sheraton» în București tot pentru noaptea de 2 spre 3 Iulie camera e 144 euro. Același lanț hotelier te cazează în aceiași noapte în Dubai cu 122 și in Istanbul cu 120 euro.

După ce trece totul, nu se va schimba nimic așa cum speră unii. De asta zic, υπέροχες διακοπές (vacanța frumoasă în greacă) sau красива ваканция (în bulgară).

Update : între timp au vândut-o pe aia din Mamaia. Hotelul românesc e sold out la prețurile astea. Are balta (marea Neagră) pește”, a mai scris Dan Negru.

Comparațiile lui Dan Negru au generat numeroase comentarii. Mai mulți români și-au povestit experiențele sau au făcut haz de necaz, cu ironii.

„Am fost în Antalya, Turcia anul trecut și a fost totul incredibil de frumos și mult mai ieftin decât în România cu toate că am stat la extra all inclusive. Ocoliți jnapanii din România...”, „Nu oricine își permite un concediu in România, alții sunt nevoiți să meargă în Dubai” și „Și atunci cum sa ne susținem conaționali când toate preturile sunt mai mari că în afară..In Germania alimentele sunt mai ieftine că în țara..benzina mai ieftină..Cum să susțin eu turismul local când am platit pentru un sejur de 7 nopți în Grecia cu demipensiune și autocar 200e..Sa merg in Romania la mare?La mare distanță de România... poate!”, au fost trei dintre acestea.

Aflați bilanțul actualizat al deceselor din cauza coronavirusului în România și al numărului de îmbolnăviri cu COVID-19, aici.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro