Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Dan Negru la aniversarea Antenei 1: ”A fost momentul perfect. S-au găsit o stație, un format și un host”

Când te găsești cu el, după o perioadă ceva mai lungă, și-l întrebi: ”Ce faci, Dane?”, îți va răspunde: ”Audiențe!” Pentru că în asta e specialist, chiar dacă nu-i place să se laude. Dan Negru, peste două decenii din istoria Antenei 1. Despre ce făcea în noiembrie 1993, despre prima întâlnire cu stația și despre... Revelionul devenit proverbial!

Din 27 de ani ai Antenei, Dan Negru a petrecut aici mai bine de două decenii. Apropos, Revelionul cu el bate la ușă!!!

Nu-i place să-i înșirui emisiunile prezentate de el la ”Antena 1”. De la ”Plasa de stele” la ”Academia Vedetelor”. De la ”Te pui cu blondele” la ”Next Star”. ”Pentru că pe astea le poți găsi pe orice site. Ideea e cu ce rămâne omul, telespectatorul. Asta e ceea ce contează!”, zice.

Dan Negru și imagini din prima ediție din emisiunea „Te pui cu blondele?"!

Postul adună, pe 29 noiembrie, 27 de ani de viață. Îl întrebi ce făcea acum mai bine de două decenii și jumătate. Știți că are o memorie fantastică, nu? Era angajat al Radiodifuziunii Române, dar, un proiect tv și un nume mare din domeniu l-au atras. ”Domnul Valeriu Lazarov m-a convins. Dumnealui a venit cu formatul, <<Antena 1>> a pus la bătaie terenul pe care să se desfășoare acest format iar eu eram host-ul. Un moment perfect!”, rememorează.

Dan Negru la aniversarea Antenei 1: ”A fost momentul perfect. S-au găsit o stație, un format și un host”

De atunci au trecut mii de ore de filmare, zeci de emisiuni de succes, cu invitați de marcă și multe Revelioane. ”Câte sunt, Dane? 20, 21? Și cum e cu expresia asta, <<Iar facem revelionul cu Dan Negru?>>", îl tachinezi. De când e la cârma cumpenei dintre ani, Negru a ”rupt” audiențele și niciun alt program nu i-a putut sta în cale. ”După fiecare reușită, domnul Lazarov obișnuia să spună că Dumnezeu a fost bun cu noi. Știi ce este important? Ce zice lumea când pleci, nu când apari pe ușă!”

Recomandari