Dan Negru povestește un moment extrem de rușinos prin care a trecut de curând. A uitat că este mort și l-a sunat să vadă ce mai face

 

Dan Negru povestește un moment extrem de rușinos pe care l-a trăit cu puțin timp în urmă. A uitat că a murit și l-a sunat să îl întrebe ce mai face ,,Am fost ca pilotul ăla care nu ştie unde să o cotească. Nu aveam deloc în minte ideea că nu mai e."

Pentru că el însuși a mărturisit că păstrează în telefonul său numerele și mesajele dragi pe care și le-a dat cu persoane care nu se mai află printre noi, de curând a făcut o mărturisire emoționantă care l-a rușinat.

La un an de zile de la moartea regretatului actor Nicu Constantin, Dan Negru a vrut să-i telefoneze să vadă ce mai face, uitând că acesta nu se mai află printre noi. 
,,Am făcut o gafă uriaşă, la un an de zile după ce a murit. Am sunat la el, am uitat că a murit. În clipa în care sunam, mi-am dat seama că nu e bine şi a răspuns doamna Măndiţa. Am fost ca pilotul ăla care nu ştie unde să o cotească. Nu aveam deloc în minte ideea că nu mai e. Eu nu şterg mesajele şi numerele de telefon ale oamenilor care au murit. Am mesajele lui Valeriu Lazarov, ale lui Titus Munteanu”, a povestit Dan Negru."
Tot Dan Negru povestește de soția lui Nicu Constantin care îl iubea ca pe ochii din cap și îl proteja în orice moment:,, Avea grijă de el întotdeauna Măndiţa, soţia lui. Spre ruşinea mea, nu ştiu ce mai face. Era un bibelou pentru ea. Dacă sunai după-amiază, întotdeauna dormea. Şi sunam şi răspundea tanti Măndiţa şi îmi spunea: „Doarme, mămică, sună-l mai încolo." facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI