Căutare Live

Dan Negru, uimit de prețurile de pe litoralul românesc! Cazarea la un hotel în care s-a filmat „Nea Mărin Miliardar”, mai scumpă decât în Saint Tropez! „Să vi-l băgați în...”

Dan Negru a criticat prețurile de pe litoralul românesc, comparând tariful pentru o noapte de cazare la un hotel în care s-au filmat scene din „Nea Mărin Miliardar” cu cel de la un hotel din Saint Tropez.  

Dan Negru a criticat prețurile de pe litoralul românesc, comparând tariful pentru o noapte de cazare la un hotel în care s-au filmat scene din „Nea Mărin Miliardar” cu cel de la un hotel din Saint Tropez.

„La un hotel din Mamaia care are azi cinci stele, dar care a fost construit in epoca comunistă, cazarea pentru noaptea de sâmbătă pe duminică costă 1038 de euro! Într-una dintre stațiunile de fiță ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeași noapte, și tot la cinci stele, găsești cazare cu 700 sau 900 de euro!”, a scris Dan Negru, pe o rețea de socializare.

Dan Negru, uimit de prețurile de pe litoralul românesc! Cazarea la un hotel în care s-a filmat „Nea Mărin Miliardar”, mai scumpă decât în Saint Tropez! „Să vi-l băgați în...”

„Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat «Nea Mărin Miliardar», dar aș fi curios dacă Draga Olteanu Matei, Veta lu’ nea Mărin - ultima supraviețuitoare a a filmului - și-ar permite un sejur acolo, așa cum Belmondo, la 86 de ani, își permite să stea vara în hotelurile de cinci stele din Saint Tropez!”, a adăugat Dan Negru.

Prezentatorul a mai scris că în prezent, pe Sergiu Nicolaescu l-ar fi costat cazarea pe litoralul românesc mai mult decât filmul „Nea Mărin Miliardar”.

„Când l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un revelion și i-am spus ca filmările durează trei zile mi-a răspuns supărat: « Eu am filmat Nea Mărin Miliardar într-o lună și tu filmezi trei zile la un revelion? ». Azi, cazarea l-ar fi costat mai mult decât filmul. Băgați-vă litoralul în...” , a adăugat Dan Negru.

A topit multe kilograme! Giulia Nahmany ne arată cum ar trebui să fie un antrenament la sală!... Steve Jobs, geniul care nu își făcea duș și își băga picioarele în toaletă...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x