Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dan Negru, uimit de prețurile de pe litoralul românesc! Cazarea la un hotel în care s-a filmat „Nea Mărin Miliardar”, mai scumpă decât în Saint Tropez! „Să vi-l băgați în...”

Dan Negru a criticat prețurile de pe litoralul românesc, comparând tariful pentru o noapte de cazare la un hotel în care s-au filmat scene din „Nea Mărin Miliardar” cu cel de la un hotel din Saint Tropez.  

Dan Negru a criticat prețurile de pe litoralul românesc, comparând tariful pentru o noapte de cazare la un hotel în care s-au filmat scene din „Nea Mărin Miliardar” cu cel de la un hotel din Saint Tropez.

„La un hotel din Mamaia care are azi cinci stele, dar care a fost construit in epoca comunistă, cazarea pentru noaptea de sâmbătă pe duminică costă 1038 de euro! Într-una dintre stațiunile de fiță ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeași noapte, și tot la cinci stele, găsești cazare cu 700 sau 900 de euro!”, a scris Dan Negru, pe o rețea de socializare.

Dan Negru, uimit de prețurile de pe litoralul românesc! Cazarea la un hotel în care s-a filmat „Nea Mărin Miliardar”, mai scumpă decât în Saint Tropez! „Să vi-l băgați în...”

„Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat «Nea Mărin Miliardar», dar aș fi curios dacă Draga Olteanu Matei, Veta lu’ nea Mărin - ultima supraviețuitoare a a filmului - și-ar permite un sejur acolo, așa cum Belmondo, la 86 de ani, își permite să stea vara în hotelurile de cinci stele din Saint Tropez!”, a adăugat Dan Negru.

Prezentatorul a mai scris că în prezent, pe Sergiu Nicolaescu l-ar fi costat cazarea pe litoralul românesc mai mult decât filmul „Nea Mărin Miliardar”.

„Când l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un revelion și i-am spus ca filmările durează trei zile mi-a răspuns supărat: « Eu am filmat Nea Mărin Miliardar într-o lună și tu filmezi trei zile la un revelion? ». Azi, cazarea l-ar fi costat mai mult decât filmul. Băgați-vă litoralul în...” , a adăugat Dan Negru.

Recomandari