Dan Reynolds (Imagine Dragons) are o boală rară: "Am fost la mulți doctori înainte să aflu de ce simțeam durerile îngrozitoare"

Artistul Dan Reynold suferă de spondilita anchilozantă și a discutat despre suferința prin care trece într-un interviu pentru revista Us.

Artistul Dan Reynold suferă de spondilita anchilozanta

Profimediaimages.ro

Cântărețul a rememorat clipele grele prin care a trecut la debutul bolii. El a povestit că a avut momente când nici nu se putea ridica din pat.

”A ajuns într-un punct în care nu mai puteam să performez. Abia mă puteam ridica din pat. M-am dus la diferiți medici și nu știau ce se întâmplă sau au crezut că știu și m-au diagnosticat greșit... până când reumatologii au văzut, în cele din urmă, care m-au diagnosticat cu spondilită anchilozantă - sau AS - m-au pus pe drumul spre recuperare și mi-au schimbat întreaga viață în bine”, a explicat el.

Citește și: Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, s-a căsătorit

Dan a subliniat faptul că fiecare zi este o bătălie.

”Dar am un plan de tratament, am oameni de partea mea. Am o comunitate în spatele meu. Încă mai am apariții pe ici și pe colo, dar am un plan de acțiune de îndeplinit”, a precizat el.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri