Căutare Live

Dana Marijuana, alături de fiica cea mare, Alesia: "O familie fericită". Cum arată adolescenta

Dana Marijuana, așa cum o cunoaște toată lumea de ani buni, a postat o fotografie cu una dintre fiicele ei, Alesia, o adolescentă în vârstă de 15 ani. "O familie fericită", a scris cântăreața de rap pe Instagram.

Dana Marijuana a postat pe Instagram o fotografie cu fiica cea mare, Alesia

Antena Stars

Dana Marijuana sau "Cea mai fidelă fată", versul însușit ca o autodescriere, pe numele ei real - Dana Coteanu, apare în fotografie alături de Alesia, fiica ei cea mare, în vârstă de 15 ani. Mamă și fiică, una lângă cealaltă, amândouă cu un zâmbet pe buze.

Cântăreața de rap purta o rochie neagră, cu mâneci lungi, avea părul desprins, iar ca accesorii a ales câteva inele masive, cercei și un colier. În stânga ei, este Alesia, care îi seamănă foarte bine mamei. Adolescenta era îmbrăcată în blugi, iar în partea de sus purta un maiou alb cu negru, peste care a pus un pulover subțire, negru.

La descrierea pozei, Dana Marijuana a scris: "Două generații 💓 #alesia #fiicamea #ofamiliefericita #marijuana #danamarijuana #ceamaifidelafata #timpinfamilie". Alesia a lăsat și ea un comentariu fotografiei, cu un emoticon ce reprezintă o inimă roșie.

Dana Marijuana: "Copiii mei sunt prietenii mei"

Cântăreața de rap mai are o fiică, pe Iris, în vârstă de șase ani. "Copiii mei sunt prietenii mei", spunea ea în 2020, invitată la Antena Stars. "Sunt două entități care au venit prin mine, trebuie doar să am grijă de ele și am o asigurare că cineva mă iubește cu adevărat. Necondiționat".

Pe Alesia, a crescut-o o perioadă bunicul ei, tatăl Danei Marijuana, Ion Coteanu, până când acesta s-a stins din viață, în 2017. De-a lungul anilor, relația dintre Ion Coteanu și Dana Marijuana nu a fost neapărat plăcută, cei doi au avut perioade în care nu și-au vorbit deloc. Chiar dacă au existat însă conflicte, Dana Marijuana a mărturisit că îl admiră pe tatăl ei.

"Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot. Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă, la propriu", a declarat Dana Marijuana, în 2020, la emisiunea "Showbiz Report" de la Antena Stars.

Dana Marijuana, perioada îndelungată în care n-a mai făcut muzică

Dana Marijuana, prima femeie din România care a făcut hip-hop la un alt nivel, activează, oficial, din 1996. După perioada ei de glorie, a urmat o perioadă îndelungată în care nu a mai făcut muzică. Mai exact, după douăzeci de ani, Dana Marijuana s-a întors la marea ei pasiune, muzica, a spus ea anul trecut, când a fost invitată la Antena Stars. Tot în 2020 a lansat și o melodie, intitulată "Nu mi-e greu", în colaborare cu Chica Con Canna.

Cântăreața de rap are, în clipa de față, aproape 2.400 de urmăritori pe Instagram.

În perioada când nu a mai făcut muzică, Dana Marijuana s-a ocupat de o afacere cu bijuterii, a scris Ciao. Ea a lansat și o carte autobiografică numită "Poveste de cartier", care ar fi și prima carte biografică a unui cântăreţ de rap din România.

Dana Marijuana și-a început cariera în muzică în 1994. Alături de trupa "La Familia", aceasta a lansat piesele "Tupeu de borfaș" și "Tre' să spun". De-a lungul timpului a colaborat cu numeroase trupe și artiști din România. A lansat în anii '90 două albume intitulate "Cea mai fidelă fată" și "Fii pe fază".

Melodiile "Cea mai fidelă fată" și "Tupeu de borfaș" au fost, la vremea lor, în toate topurile și încă se mai aud și astăzi printre cei din generația respectivă și nu numai.

Doina Pătrășcanu, mama Claudiei Pătrășcanu, a vorbit despre încercările lui Gabi Bădălău de a se împăca cu fiica ei... Mara Oprea, imagine în costum de baie. Ipostaza în care rar o pot vedea fanii pe actrița din Adela...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x