Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Danela, confesiuni de culise. Cum a ajuns la brațul lui Roby Roberto, în "Băieți de Oraș". Actrița Lorena Luchian: "Mai sunt actrițe talentate, dar niciuna mai bună ca mine"

Este o femeie deşteaptă şi frumoasă, atât în serialul de comedie Băieţi de oraş, cât şi în realitate. Talentul a adus-o pe Lorena Luchian în fata telespectatorilor, în personajul Danela, iubita şi mai apo soţia lui Roby Roberto.

Este o femeie deşteaptă şi frumoasă, atât în serialul de comedie Băieţi de oraş, cât şi în realitate. Talentul a adus-o pe Lorena Luchian în fața telespectatorilor, în personajul Danela, iubita şi, mai apoi, soţia lui Roby Roberto.

Însă, cum a ajuns să joace alături de mai Mihai Bendeac, la tv, a povestit chiar ea, cu un zâmbet larg pe faţă:

"Băieți de oraș" înseamnă ultimii 2 ani din viața mea, înseamnă întâlnirea cu niște oameni de la care am avut de învățat o groază de lucruri și cu care am legat niște amiciții speciale. Înseamnă amintiri frumoase și un capitol important din viața mea (...)

Roby Roberto, cu ochii în lacrimi! „Danela” lui a cântat la „Neatza” și a fost spectacol de zile mari! Incredibil ce voce are

După primul scheci, m-au sunat și mi-au propus să fiu colega lor. Pur și simplu cred că a fost o potrivire între mine și Mihai. Că eram actrița potrivită pentru personajul <Danela> și că am empatizat din prima. Și probabil că și el a fost inspirat de prima filmare. A fost și noroc. Mai sunt o groază de actrițe talentate care puteau juca personajul acesta, dar, niciuna mai bună ca mine", marturiseste actrița într-un interviu pentru insociety.ro.

Recomandari