Dani Oțil i-a pus la punct pe băieții de oraș, dar și pe domnișoarele care primesc buchete imense de flori de la necunoscuți : "Uite, văcuțelor, ce am primit eu și voi nu!”

Dani Oţil a desfiinţat strategiile de agăţat cu buchetele imense. Le dă lecţii şi domnişoarelor care se laudă cu florile primite de la necunoscuţi.

Dani Oţil a desfiinţat strategiile de agăţat cu buchetele imense. Le dă lecţii şi domnişoarelor care se laudă cu florile primite de la necunoscuţi.

"Îmi deschid business din ăsta cu trandafiri. Nu o să vând sub o sută la un delivery. În loc de roses în a box o să îi spun "trandafiri la pachet"... Pt că vor veni la pachet cu două, trei lucruri.

Când achiți, vreau să juri pe ce ai mai scump ca anul ăsta îi trimiți trandafiri unei sigure femei. Vreau să juri că după ce v-ați tras-o nu îţi muți tunurile pe alta cu aceeași strategie. Promite că nu le duce șoferul tău. Du-le tu. Altfel demonstrezi doar că ai la tine zece milioane şi un singur testicul.

Buchetele imense pe care le puneți pe net înseamnă multe:
- uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu. (ah, le ador pe alea de la necunoscuţi cu care totuși vă lăudați, deşi ele pot fi de la criminali, violatori, etc. E foarte uşor să trimiți flori şi din pârnaie)
- uite, fostă... Mie mi-a luat în prima lună ce ţie nu ţi-a luat într-o căsnicie întreagă

Una peste alta, dacă nu sunt de la soțul tău sau de la tac-tu, eu zic că e cam ciudat să postezi câteva zeci de trandafiri

Aş vrea ca atunci când ia cutia cu trandafiri, să jure că nu se da jos din mașină în benzinărie fără să te întrebe dacă vrei şi tu ceva... Şi pt că eşti femeie şi nehotărâta, deși ai zis că nu vrei nimic, să îţi ia totuși o apă plată şi biscuiți din aia cu ciocolată de care furi tot timpul de la el... Just in case...", a scris matinalul pe Facebook.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri