Dani Oțil, în vacanță, alături de iubita lui sexy. “Hei, unde mergem? E greșit costumul de baie! Nu e tot!”

Dani Oțil și iubita lui sexy, Gabriela Prisăcariu, își petrec începutul de an în vacanță în Maldive.

Dani Oțil, în vacanță, alături de iubita lui sexy. “Hei, unde mergem? E greșit costumul de baie! Nu e tot!”

instagram

Matinalul de la Neatza, Dani Oțil, este iremediabil îndrăgostit de frumosul model, Gabriela Prisăcariu, cea care îi va deveni curând soție. Frumosul cuplu a ales să petreacă începutul acestui an într-o vacanță în Maldive.

Deși aflați în vacanță, cei doi au fost extrem de activi pe rețelele de socializare și nu au ratat ocazia de-a posta pe paginile lor de Facebook sau de Instagram poze și clipuri video de senzație.

Într-una dintre imagini îl putem vedea pe Dani Oțil cum acoperă cu palma bustul dezgolit al frumoasei sale partenere de viață.

Gabriela a impresionat cu trupul ei de invidiat și costumele de baie extrem de sexy. Frumoasa blondă a postat câteva fotografii incendiare din paradisul tropical, spre deliciul urmăritorilor săi de pe Instagram. Dani nu s-a lăsat nici el mai prejos și s-a lăudat cu frumoasa lui logodnică.

În vacanța din Maldive, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a făcut senzație cu un selfie în care iubita sa apare cu bustul la vedere. Pentru că fotografia respective a atras comentarii răutăcioase, acesta a încercat o altă poză.

De data asta, el este cel care apare într-o postură “sexy”, îmbrăcând costul de baie roșu al Gabrielei. După ce au făcut schimb de ținute, Dani a vrut să le arate tuturor că iubita sa purta un costum greșit, așa cum zice el în filmarea postată pe Instagram.

“Hei, unde mergem? E greșit costumul de baie! Nu e tot!”, striga Dani după logodnica lui care purta costumul sexy, îndreptându-se către plajă.

Atunci, foarte hotărât, el a completat “O să-l iau eu pe mine ca să înțelegi cât e de greșit. E doar jumate din el. Hai înapoi!”.

Gabriela a refuzat să se întoarcă cu fața către el când o filma, poate pentru că și-ar fi lăsat un sân la vedere, din cauza croiului costumului de baie. Dani a îmbrăcat și el costumul, arătând că e incomplete. Gabriela l-a filmat și s-a amuzat teribil, iar video-ul a strâns peste 100.000 de vizualizări.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Povestea de dragoste dintre Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Nu mai este o noutate faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire și formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din lumea showbizului românesc.

Cei doi sunt extrem de discreți în privința relației lor și nu prea au lăsat loc de zvonuri. La începutul acestui an, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa iubită, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

Specialul moment a avut loc în Mexic și, din spusele blondinei cu forme amețitoare, totul a decurs exact cum și-a dorit. Totuși, Gabriela Prisăcariu nu a oferit detalii despre cererea în căsătorie, ci a preferat mai degrabă să păstreze totul pentru intimitatea sa. Totuși, aceasta a dat marea veste prin intermediul unei fotografii în care își arată inelul de logodnă, într-o postare de pe pagina sa oficială de Instagram.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri