Căutare Live

Daniel Craig, DISTINCȚIE SUPREMĂ înainte de a juca rolul James Bond pentru ultima dată. Orice artist visează la așa ceva!

Daniel Craig va primi o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, anul viitor, această distincție importantă fiind anunțată înainte ca actorul să fie văzut în rolul James Bond pentru ultima dată în cariera sa, în filmul „Bond 25” al lui Danny Boyle.

Daniel Craig va primi o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, anul viitor, această distincție importantă fiind anunțată înainte ca actorul să fie văzut în rolul James Bond pentru ultima dată în cariera sa, în filmul „Bond 25” al lui Danny Boyle.

Starul în vârstă de 50 de ani – care a interpretat rolul agentului secret încă din anul 2006, în „Casino Royale” – este unul dintre noii artiști care vor primi câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood. Între aceste celebrități se mai numără actrița Anne Hathaway și legendarul actor Robert De Niro.

Felicitări, Daniel Craig, pentru că ai fost selectat între personalitățile care vor fi distinse cu câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood în 2019”, a fost mesajul publicat pe Twitter de contul official James Bond.

„Comitetul de selecție pentru Walk of Fame are plăcerea să anunțe noii selectați pentru a fi distinși cu câte o stea pe Hollywood Walk Of Fame. Comitetul încearcă mereu să selecteze un grup de persoane talentate care sunt apreciate în genuri variate ale divertismentului din lume”, a spus și Vin Di Bona, președinte al Walk of Fame.

În categoria cinematografiei le vor fi acordate stele și regizorului Guillermo del Toro („The Shape of Water”) și actrița Lupita Nyong'o („Black Panther”).

La categoria înregistrărilor au fost selectați artiști precum Michael Buble, Pink, Cypress Hill, precum și Dolly Parton, Linda Ronstadt și Emmylou Harris.

Legenda R&B Jackie Wilson – care a murit în 1984, la vârsta de 49 de ani, va primi o stea postum.

Personalitățile care au fost selectate au la dispoziție până la doi ani pentru a alege o dată la care să aibă loc ceremonia de dezvelire a stelei pe Walk of Fame din Hollywood.

Daniel Carig se pregătește să îl interpreteze pe agentul 007 pentru ultima dată în cariera sa, în 2019, în „Bond 25”.

Fiica lui Michael Jackson i-a adus un omagiu extrem de EMOȚIONANT tatălui ei, la nouă ani de la moartea lui. Îți vor da ... Actrița Katherine Heigl din „Anatomia lui Grey”, criticată DUR după ce a apărut într-o ipostază BIZARĂ într-un cimitir. ...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri