Căutare Live

Daniel Osmanovici modereaza un atelier pentru tatici la Targul Baby Boom

Daniel Osmanovici este tata sau, asa cum puncteaza el, un tata incepator.  Din luna mai, prezentatorul Observatorului de week-end de la ora 6.00,13.00 si 16.00, scrie pe site-ul personal www.tataincepator.ro despre cum e sa fii tata, despre provocarile vietii de parinte, dar si despre bucuriile si implinirile pe care i le aduce Tea- Erica, fetita lui de doi ani.

"A fi parinte nu este un lucru usor. De fapt, greul incepe din momentul in care cuplul se gandeste la a avea un copil. Uneori cei doi isi dau seama si sunt pregatiti pentru ce urmeaza sa li se intample, alteori sunt luati pe nepregatite. Un copil iti schimba viata complet. Relatia din cuplu nu va mai fi aceeasi, realatia cu parintii, cu prietenii, cu lumea intra intr-o noua faza. La noi... informarea cu privire la sarcina, consultarea unor carti de specialitate sau a unor specialisti, urmarea unor cursuri de puericultura sau parenting este ori ignorata, ori considerata moft. La noi merge "ma descurc io cumva, ai mei cum de m-au crescut!". Problema este ca lucurile de baza sunt aceleasi, doar ca restul este schimbat. Vreau sa ne vedem, noi tatii, parintii, si sa discutam, sa ne lamurim, sa schimbam impresii sa ne invatam unii pe alti pentru a ne fi mai usor, pentru a le fi copiilor nostri mai usor", spune Daniel Osmanovici.

Tocmai de aceea, in cadrul Targului Baby Boom, organizat de Euroexpo, Daniel asteapta atat tatii, cat si mamele, sa afle impreuna toate secretele meseriei de parinte, in cadrul Atelierului “Tata incepator” moderat de prezentator.

Cei care doresc sa se inscrie, o pot face pe link-ul urmator http://tinyurl.com/ateliertataincepator.

Targul Baby Boom va avea loc in perioada 7-10 noimebrie, la Romaero Baneasa.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... La multi ani, Simona Gherghe! Bogdan Vladau i-a dedicat o melodie: "Ain't No Sunshine!" ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri