Daniela Aedo este fetița dulce din telenovela "Îngerașul". Uite cum arată acum, când a împlinit 26 de ani

Daniela Aedo este fetița dulce din telenovela "Îngerașul" / "Carita de Angel", îndrăgită de foarte multă lume la începutul anului 2000.

Daniela Aedo este fetița dulce din telenovela "Îngerașul". Ea a împlinit 26 de ani în februarie 2021

Profimedia

Toată lumea își aduce aminte de Dulce Maria, fetița cu ochi mari și zâmbet adorabil din "Îngeraşul" / "Carita de Angel", o copilă a cărei mamă a murit şi care este crescută de tatăl, mătuşa şi unchiul ei. Telenovela a făcut furori acum mai bine de 20 de ani, iar personajul principal a fost interpretat de Daniela Aedo. Tânăra a împlinit 26 de ani pe 12 februarie 2021.

Daniela Aedo, fetița din telenovela "Îngerașul", pasionată și de muzică

Daniela Aedo se descrie pe Instagram ca fiind "actriță, cântăreață și compozitoare". Tânăra de 26 de ani a păstrat mult din înfățișarea de copil, este naturală și la fel de zâmbitoare. Fotografiile ei de pe Instagram vorbesc de la sine.

Daniela Aedo Santana s-a născut și a crescut în Mexic, și tot acolo ar locui și acum. Și-a început cariera la vârsta de trei ani, jucând în reclame TV, și a apărut și în emisiuni televizate. Ea avea doar cinci ani atunci când a acceptat rolul principal din telenovela "Îngerașul", cea care a făcut-o celebră, rol pentru care a luat și un premiu la vremea respectivă. În momentul de față, Daniela Aedo are aproape 600.000 de urmăritori pe Instagram.

Datorită acestui rol din "Îngerașul", Daniela Aedo a captat atenția regizorilor, care au mai distribuit-o şi în alte telenovele, însă mult timp după aceea, actrița nu a mai apărut în niciun film şi s-a dedicat studiului chitarei. Cântă și cu vocea, însă. În 2018, ea a lansat o melodie numită "Cicatrizte".

Ultimele știri